|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pocel nekvalitetno printat!
Ovak sve je počelo kad sam kupil zamjensku (Jet Tec) magenta farbu za printer Epson DX8400 i kad sam ju instaliral mi isprva nije htel s njom printat, nego je umjesto nje koristil cyan, a na printeru za ink levels mi je kazalo da je farba puna. Sad dan posle je počel s njom printat ali nekvalitetno (neke crte se vide), pogotovo dok printa s cyan, stavil sam da čisti glavu, ali nije pomoglo. Sad moguče da sam ja nekaj balsje dok sam instaliraval farbu jer mi je to prvi put sa tom markom. Pomoć hitno! tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Zamjenske puno lošije printaju nego originalne tinte ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
tnx na brzom odgovoru bum probal danas još par put očistiti, inače imam Epson DX8450 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Imam epsona oduvjek, još dok sam matrični imao, i ne selim se nikom ![]() Trebao sam printat dosta skripti i odlučim kupit zamjensku. E kad sam stavio i sve to počeo je muljat na veliko i printao je "crte". Ja sav lud samo šta ga nisam bacio odlučim ga rastavit. Najvažnije je očistit "gumicu" koja briše glavu s doljnje strane i to s nekom krpom koja ne ostavlja mucice i destiliranom vodom. Složim printer nisam više ni čistio glave i ko iz topa printa kao da je nov. Neznam koji je tvoj problem, ali vidim da tebi ne mulja, iako bi moglo i to bit. I još jedna stvar, čipovi na zamjenskoj brzo odu. Ja sam stavio od org. boji i imam restarter čipova tak da nema frke.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|