|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
A-data Vitesta 500 mhz
Ja bum ponorel , nemrem najti niti jen dučan vu Hrvatskoj koji bi imal sad tu memoriju. U linksu ju nemaju , i neznam kad bu došla a meni se neda čekati. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dal zna ko koji dučan di ma te memorije i da dučan ima dostavu ?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
diskont 24 ??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Nema nigdje u HR Vitesta Ima običan A-Data. Kingmax moraš pazit da stickovi budu zlatni, a ne zeleni
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: A-data Vitesta 500 mhz
Citiraj:
Evo, nemas vise briga >>> Posebno ih nabavlja i prodaje : http://simpson.8m.net/ 90% mozda cak i ima bas tvoj chip ili ga moze nabaviti preko A-DATA-e. PS: Nadam se da provodis plan po dogovoru? (Star Trek) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
ako si voljan riskirat, kupi kod njega. inace, nalazi ti se kod martinovke (ako se nije preselio u medjuvremenu ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Tip se nalazi >>>> Vukovarska Zagreb <<<<< Super ozbiljan i uskoro misli otvoriti i ducan. Nazoves, pitas, dogovoris..... sve jasno kao sa bilo kojim drugim ducanom. Tip se zove Slaven. Isprike ako ovo zvuci kao reklama, nije mi to uopce namjera. Moderator moze ovo skinuti i IceFisherman-u poslati u PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Nije mi bila nikakva namjera te uvrediti, ako si to tako shvatio. al moras priznat da se tip ne razlikuje od ostalih "dilera". Jpatelier, diskont24 i slicni prakticki nemaju robe na skladistu, al barem je registrirana firma i dobijes uredan racun. simpson vec posluje dugo godina (minimalno 5, za kolko ja znam), no jos uvijek nelegalno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Zato bi to pomislio? Ima on skladiste koliko ja znam od prije. Bas zato i zeli otvoriti radnju da ne drzi gomilu stvari kod sebe. Legalno je, jer mi je bas kad sam uzimao svoje ADAT-a memorije upravo govorio koliko je imao birokratske gnjavaze da registrira firmu. Tako da je sve pouzdano, ako nesto ne radi, nazoves i vratis ili zamjenis. Meni upravo nije dao da uzmem Infineon memorije jer je nekoliko chipova imalo reklamaciju od korisnika zbog lose kvalitete. (Neka losa serija) pa sam tako uzeo ADAT-u. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|