![]() |
A-data Vitesta 500 mhz
Ja bum ponorel , nemrem najti niti jen dučan vu Hrvatskoj koji bi imal sad tu memoriju. U linksu ju nemaju , i neznam kad bu došla a meni se neda čekati. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dal zna ko koji dučan di ma te memorije i da dučan ima dostavu ? |
diskont 24 ???
|
nemaju ni oni
ali sam videl da imaju onaj kingmaks overklokers čojs od 500 mhz valja kaj to ? |
Nema nigdje u HR Vitesta
Ima običan A-Data. Kingmax moraš pazit da stickovi budu zlatni, a ne zeleni |
oni imaju zelene od 500 mhz i crvene od 433 mhz
zna ko di ima zlatnih ? |
Re: A-data Vitesta 500 mhz
Citiraj:
Evo, nemas vise briga >>> Posebno ih nabavlja i prodaje : http://simpson.8m.net/ 90% mozda cak i ima bas tvoj chip ili ga moze nabaviti preko A-DATA-e. PS: Nadam se da provodis plan po dogovoru? (Star Trek) |
To mi je nekakav čudan dučan , nema adrese , nič ne piše kak dostavljaju ili šaljeju niti način plačanja.
A koji to plan ? |
Citiraj:
ako si voljan riskirat, kupi kod njega. inace, nalazi ti se kod martinovke (ako se nije preselio u medjuvremenu;) ) |
Citiraj:
Tip se nalazi >>>> Vukovarska Zagreb <<<<< Super ozbiljan i uskoro misli otvoriti i ducan. Nazoves, pitas, dogovoris..... sve jasno kao sa bilo kojim drugim ducanom. Tip se zove Slaven. Isprike ako ovo zvuci kao reklama, nije mi to uopce namjera. Moderator moze ovo skinuti i IceFisherman-u poslati u PM. |
Nije mi bila nikakva namjera te uvrediti, ako si to tako shvatio.
al moras priznat da se tip ne razlikuje od ostalih "dilera". Jpatelier, diskont24 i slicni prakticki nemaju robe na skladistu, al barem je registrirana firma i dobijes uredan racun. simpson vec posluje dugo godina (minimalno 5, za kolko ja znam), no jos uvijek nelegalno... |
Citiraj:
Zato bi to pomislio? Ima on skladiste koliko ja znam od prije. Bas zato i zeli otvoriti radnju da ne drzi gomilu stvari kod sebe. Legalno je, jer mi je bas kad sam uzimao svoje ADAT-a memorije upravo govorio koliko je imao birokratske gnjavaze da registrira firmu. Tako da je sve pouzdano, ako nesto ne radi, nazoves i vratis ili zamjenis. Meni upravo nije dao da uzmem Infineon memorije jer je nekoliko chipova imalo reklamaciju od korisnika zbog lose kvalitete. (Neka losa serija) pa sam tako uzeo ADAT-u. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:50. |