|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Windows XP Professional x64 how to hibernate???
Dakle doticni win i u postavkama napajanja nemogu nac ni postavit da si komp stavim u Hibernaciju.... Moze li se to nekako u regisrima ukljucit ili ta mogucnost ne postoji? inace win je Verzija 5.2.3790 Hvala na pomoci...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Odeš u Control panel -> Power Options i tamo upališ i tabu hibernate enable hibernation? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Imas 4+ GB RAM-a? http://support.microsoft.com/kb/888575
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam 4GB rama. Pitanje dal ce mi to radit? ![]() Ako moze radit dal ce se brze aktivirat iz hibernacije nego da se klasicno pali? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Prečupavi mod
|
Osim ako nemas neke konkretne razloge protiv, razmisli o Suspend to RAM varijanti. Dizanje i bacanje u "sleep" ti traje doslovno nekoliko sekundi... Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
A sto se hibernacije tice znam da je malo zeznuto ali ipak dal se to da enablati u registrima bas me zanima. Jedna stvar? Kod hibernacije dal smeta nestanak napajanja, kos s3 cinimi se da smeta jer je sve pohranjeno u memoriju ????? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
|
S3 postavljas u BIOS-u, obicno se opcija zove "Suspend type", postavljas je na "S3" ili "Suspend to RAM". Komp bacas u sleep pomocu Start->Shutdown ili Turn of your Computer->Stand By. Kaj se tice hibernacije, mislim da je ovaj link na M$-u i vise nego jasan. Kod hibernacije ti ostaje sve, makar iskljucio komp iz zida godinama, a kod Suspend to RAM-a gubis sesiju prilikom nestanka struje (duzeg od 1-2 sekunde, koliko bi mozda elektroliti izdrzali napajati plocu i RAM). ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ali opet lijepo bi bilo kad bi se dalo stavit u hibernaciju ipak bilo bi na disku .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Jesi pokuša ono: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
nisam a ni necu jer ako sam ja dobro shvatio necu dobit nista s hibernacijom.... a neznam dal je to tocno ali cini mi se da virtualna memorija sluzi za pospremanje podataka za obradu (vecih podataaka)a u ram da se prispremaju adrese i tak to.... ![]() nebitno uglavnomdosta mi je i s3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
pise mi sljedece: ^Jibernation failed with the following error: The request is not supported. The following items are preventing hibernation on this system. the system is running in PAE mode, and hibernation is nt allowed in PAE mode.^ Dakle kakav je to PAE mod .i dal se to da nekako iskljuciti/prebaciti u drugi mod? Zadnje izmijenjeno od: asdf123. 15.08.2008. u 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Jao kako volim kad ljudi "Speakaju" engleski u naslovu topica, te ne koriste hrvatske dijakritičke znakove ^^ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|