![]() |
Windows XP Professional x64 how to hibernate???
Dakle doticni win i u postavkama napajanja nemogu nac ni postavit da si komp stavim u Hibernaciju....
Moze li se to nekako u regisrima ukljucit ili ta mogucnost ne postoji? inace win je Verzija 5.2.3790 Hvala na pomoci...! |
Odeš u Control panel -> Power Options i tamo upališ i tabu hibernate enable hibernation? :stoopid:
|
Imas 4+ GB RAM-a?
http://support.microsoft.com/kb/888575 |
Citiraj:
Imam 4GB rama. Pitanje dal ce mi to radit? :fiju: Ako moze radit dal ce se brze aktivirat iz hibernacije nego da se klasicno pali? :respekt: |
Citiraj:
Mozel i se to u reg. ukljucit? to sam od pocetka pitao??????? |
Osim ako nemas neke konkretne razloge protiv, razmisli o Suspend to RAM varijanti. Dizanje i bacanje u "sleep" ti traje doslovno nekoliko sekundi...
Citiraj:
|
Citiraj:
A sto se hibernacije tice znam da je malo zeznuto ali ipak dal se to da enablati u registrima bas me zanima. Jedna stvar? Kod hibernacije dal smeta nestanak napajanja, kos s3 cinimi se da smeta jer je sve pohranjeno u memoriju ?????:stoopid: |
S3 postavljas u BIOS-u, obicno se opcija zove "Suspend type", postavljas je na "S3" ili "Suspend to RAM". Komp bacas u sleep pomocu Start->Shutdown ili Turn of your Computer->Stand By. Kaj se tice hibernacije, mislim da je ovaj link na M$-u i vise nego jasan. Kod hibernacije ti ostaje sve, makar iskljucio komp iz zida godinama, a kod Suspend to RAM-a gubis sesiju prilikom nestanka struje (duzeg od 1-2 sekunde, koliko bi mozda elektroliti izdrzali napajati plocu i RAM).
http://img517.imageshack.us/img517/7...1p1441bdc2.jpg |
Citiraj:
ali opet lijepo bi bilo kad bi se dalo stavit u hibernaciju ipak bilo bi na disku .... :banana: sta je tu je:) :beer: |
Jesi pokuša ono:
Citiraj:
|
Citiraj:
a ni necu jer ako sam ja dobro shvatio necu dobit nista s hibernacijom.... a neznam dal je to tocno ali cini mi se da virtualna memorija sluzi za pospremanje podataka za obradu (vecih podataaka)a u ram da se prispremaju adrese i tak to....:kafa: nebitno uglavnomdosta mi je i s3:) |
pise mi sljedece:
^Jibernation failed with the following error: The request is not supported. The following items are preventing hibernation on this system. the system is running in PAE mode, and hibernation is nt allowed in PAE mode.^ Dakle kakav je to PAE mod .i dal se to da nekako iskljuciti/prebaciti u drugi mod? |
Jao kako volim kad ljudi "Speakaju" engleski u naslovu topica, te ne koriste hrvatske dijakritičke znakove ^^
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |