Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.08.2008., 01:59   #1
Sumblimat
Banned

Datum registracije: Aug 2008
dva videa da se pale u bslayeru jedan za drugim

Imamm dosta filmova xxxcd1, xxxcd2 . xxxcd2 nakon šta se pogleda xxxcd1 direktno se pali u bsplayeru. kako se to omogućava? jel filovi moraju bit u istom folderu ili moraju imat ista imena osim onog 1 , 2? ili je to u program koji komprimira napravio.

mene zanim napraviiti to naknadno

hvala
Sumblimat je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2008., 02:03   #2
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
playlist?
danij3l je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.08.2008., 12:38   #3
Sumblimat
Banned

Citiraj:
Autor DaNiJ3L Pregled postova
playlist?
ne, kad se skida neki film onda on zna često bit podjeljen na cd1 i cd2 foile. svaki file ima 700 mb. e sada ja kliknem prvi file i kad film dođe na kraju prvog sd-a pali se automatski sljedeći cd2. Za ovo nije potrebno da se selektiraju oba filma i bace u bsplayer. Možda ti se čini malo besmisleno ovo šta pitam ali meni je jako praktično. a usput imali bsplayer playlistu vidljivu?
Staro 12.08.2008., 12:49   #4
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Najvjerojatnije gleda isti folder, da li ima sličan fajl (bilo da je razlika CD1/2 ili a/b na kraju imena, gdje je b drugi dio filma [drugi cd]).

Uglavnom, za BS Player ne znam, no kod KMPlayera je to automatski uključeno, a opcije se mogu mjenjati pod Options -> Seamless playback.
Također kod KMPlayera, automatski se ubacuju slični fajlovi u playlistu.

EDIT:
I uopće ti ne kužim pitanje. Jel ti to BS player radi po defoltu ili ne, pa ti želiš da on to radi po defoltu ?
Staro 12.08.2008., 14:35   #5
Sumblimat
Banned

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Najvjerojatnije gleda isti folder, da li ima sličan fajl (bilo da je razlika CD1/2 ili a/b na kraju imena, gdje je b drugi dio filma [drugi cd]).

Uglavnom, za BS Player ne znam, no kod KMPlayera je to automatski uključeno, a opcije se mogu mjenjati pod Options -> Seamless playback.
Također kod KMPlayera, automatski se ubacuju slični fajlovi u playlistu.

EDIT:
I uopće ti ne kužim pitanje. Jel ti to BS player radi po defoltu ili ne, pa ti želiš da on to radi po defoltu ?
evo ovako . ja skidam sada sa e-muleom nekoliko filmova . svi su filmovi iz 2 dijela. iz nekog razloga oni dijelovi filma (a,b 1,2) u emulu imaju najveći (avaliable, seed peer) ali sa različitim imenima i ja baš skidam tu kombinaciju. npr "miso kovac-cd1" i "miso kovac_b" . logičan bi bio skinut dio "miso kovac-cd2" ali takvog nema ili je loš seed peer. E sad ja želim kad skinem ta 2 miša da oni rade jedam za drugim. to mi se redovito uspješno događa kad skinem torrent i folder sa cd1 i cd2. E sad žlim to i sa ovim u e muleto. Ne znam ni ja jel to po defoltu , jel to napravio onaj tko je podjelio file, jel trebaju bit ista imena osim a i b , samo želim da rade jedam za drugim, A ZNAM DA NEĆE SAMO TEK TAKO OSIM AKO NEŠTO NE NAPRAVIM. ŠTO?

JASNO?
Staro 12.08.2008., 15:16   #6
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Ugasi caps lock, malo pristojnosti u online komunikaciji ti nebi nedostajalo. Ti si taj koji trazi pomoc od nas, a ne mi.
Stoga - bolje objasni problem i budi pristojan. Vikanje nije pravi nacin.

Ako preimenujes filmove u xxx-cd1.avi i xxx-cd2.avi, bsplayer ce ih zavrtiti po defaultu. Moraju biti naravno u istoj mapi.
atha je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno