|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
dva videa da se pale u bslayeru jedan za drugim
Imamm dosta filmova xxxcd1, xxxcd2 . xxxcd2 nakon šta se pogleda xxxcd1 direktno se pali u bsplayeru. kako se to omogućava? jel filovi moraju bit u istom folderu ili moraju imat ista imena osim onog 1 , 2? ili je to u program koji komprimira napravio. mene zanim napraviiti to naknadno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
playlist? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
ne, kad se skida neki film onda on zna često bit podjeljen na cd1 i cd2 foile. svaki file ima 700 mb. e sada ja kliknem prvi file i kad film dođe na kraju prvog sd-a pali se automatski sljedeći cd2. Za ovo nije potrebno da se selektiraju oba filma i bace u bsplayer. Možda ti se čini malo besmisleno ovo šta pitam ali meni je jako praktično. a usput imali bsplayer playlistu vidljivu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Najvjerojatnije gleda isti folder, da li ima sličan fajl (bilo da je razlika CD1/2 ili a/b na kraju imena, gdje je b drugi dio filma [drugi cd]). Uglavnom, za BS Player ne znam, no kod KMPlayera je to automatski uključeno, a opcije se mogu mjenjati pod Options -> Seamless playback. Također kod KMPlayera, automatski se ubacuju slični fajlovi u playlistu. EDIT: I uopće ti ne kužim pitanje. Jel ti to BS player radi po defoltu ili ne, pa ti želiš da on to radi po defoltu ?
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
JASNO? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ugasi caps lock, malo pristojnosti u online komunikaciji ti nebi nedostajalo. Ti si taj koji trazi pomoc od nas, a ne mi. Stoga - bolje objasni problem i budi pristojan. Vikanje nije pravi nacin. Ako preimenujes filmove u xxx-cd1.avi i xxx-cd2.avi, bsplayer ce ih zavrtiti po defaultu. Moraju biti naravno u istoj mapi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|