![]() |
dva videa da se pale u bslayeru jedan za drugim
Imamm dosta filmova xxxcd1, xxxcd2 . xxxcd2 nakon šta se pogleda xxxcd1 direktno se pali u bsplayeru. kako se to omogućava? jel filovi moraju bit u istom folderu ili moraju imat ista imena osim onog 1 , 2? ili je to u program koji komprimira napravio.
mene zanim napraviiti to naknadno hvala |
playlist?
|
Citiraj:
|
Najvjerojatnije gleda isti folder, da li ima sličan fajl (bilo da je razlika CD1/2 ili a/b na kraju imena, gdje je b drugi dio filma [drugi cd]).
Uglavnom, za BS Player ne znam, no kod KMPlayera je to automatski uključeno, a opcije se mogu mjenjati pod Options -> Seamless playback. Također kod KMPlayera, automatski se ubacuju slični fajlovi u playlistu. EDIT: I uopće ti ne kužim pitanje. Jel ti to BS player radi po defoltu ili ne, pa ti želiš da on to radi po defoltu ? |
Citiraj:
JASNO? |
Ugasi caps lock, malo pristojnosti u online komunikaciji ti nebi nedostajalo. Ti si taj koji trazi pomoc od nas, a ne mi.
Stoga - bolje objasni problem i budi pristojan. Vikanje nije pravi nacin. Ako preimenujes filmove u xxx-cd1.avi i xxx-cd2.avi, bsplayer ce ih zavrtiti po defaultu. Moraju biti naravno u istoj mapi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:41. |