PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   dva videa da se pale u bslayeru jedan za drugim (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=116065)

Sumblimat 12.08.2008. 01:59

dva videa da se pale u bslayeru jedan za drugim

Imamm dosta filmova xxxcd1, xxxcd2 . xxxcd2 nakon šta se pogleda xxxcd1 direktno se pali u bsplayeru. kako se to omogućava? jel filovi moraju bit u istom folderu ili moraju imat ista imena osim onog 1 , 2? ili je to u program koji komprimira napravio.

mene zanim napraviiti to naknadno

hvala

danij3l 12.08.2008. 02:03

playlist?

Sumblimat 12.08.2008. 12:38

Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 1109352)
playlist?

ne, kad se skida neki film onda on zna često bit podjeljen na cd1 i cd2 foile. svaki file ima 700 mb. e sada ja kliknem prvi file i kad film dođe na kraju prvog sd-a pali se automatski sljedeći cd2. Za ovo nije potrebno da se selektiraju oba filma i bace u bsplayer. Možda ti se čini malo besmisleno ovo šta pitam ali meni je jako praktično. a usput imali bsplayer playlistu vidljivu?

Vuco 12.08.2008. 12:49

Najvjerojatnije gleda isti folder, da li ima sličan fajl (bilo da je razlika CD1/2 ili a/b na kraju imena, gdje je b drugi dio filma [drugi cd]).

Uglavnom, za BS Player ne znam, no kod KMPlayera je to automatski uključeno, a opcije se mogu mjenjati pod Options -> Seamless playback.
Također kod KMPlayera, automatski se ubacuju slični fajlovi u playlistu.

EDIT:
I uopće ti ne kužim pitanje. Jel ti to BS player radi po defoltu ili ne, pa ti želiš da on to radi po defoltu ?

Sumblimat 12.08.2008. 14:35

Citiraj:

Autor Vuco (Post 1109551)
Najvjerojatnije gleda isti folder, da li ima sličan fajl (bilo da je razlika CD1/2 ili a/b na kraju imena, gdje je b drugi dio filma [drugi cd]).

Uglavnom, za BS Player ne znam, no kod KMPlayera je to automatski uključeno, a opcije se mogu mjenjati pod Options -> Seamless playback.
Također kod KMPlayera, automatski se ubacuju slični fajlovi u playlistu.

EDIT:
I uopće ti ne kužim pitanje. Jel ti to BS player radi po defoltu ili ne, pa ti želiš da on to radi po defoltu ?

evo ovako . ja skidam sada sa e-muleom nekoliko filmova . svi su filmovi iz 2 dijela. iz nekog razloga oni dijelovi filma (a,b 1,2) u emulu imaju najveći (avaliable, seed peer) ali sa različitim imenima i ja baš skidam tu kombinaciju. npr "miso kovac-cd1" i "miso kovac_b" . logičan bi bio skinut dio "miso kovac-cd2" ali takvog nema ili je loš seed peer. E sad ja želim kad skinem ta 2 miša da oni rade jedam za drugim. to mi se redovito uspješno događa kad skinem torrent i folder sa cd1 i cd2. E sad žlim to i sa ovim u e muleto. Ne znam ni ja jel to po defoltu , jel to napravio onaj tko je podjelio file, jel trebaju bit ista imena osim a i b , samo želim da rade jedam za drugim, A ZNAM DA NEĆE SAMO TEK TAKO OSIM AKO NEŠTO NE NAPRAVIM. ŠTO?

JASNO?

atha 12.08.2008. 15:16

Ugasi caps lock, malo pristojnosti u online komunikaciji ti nebi nedostajalo. Ti si taj koji trazi pomoc od nas, a ne mi.
Stoga - bolje objasni problem i budi pristojan. Vikanje nije pravi nacin.

Ako preimenujes filmove u xxx-cd1.avi i xxx-cd2.avi, bsplayer ce ih zavrtiti po defaultu. Moraju biti naravno u istoj mapi.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:41.