|
![]() |
#1 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Pitanje u vezi Nokie N95
U specifikacijama za N95 i druge Nokie piše da podržavaju micro SD memorijske kartice do 2GB e sad dali Nokie mogu potegnut i više npr. 4GB.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ja mislim da moze, jer N95 ima sibian u kojem mozes radit cuda, jednostavnom rijeci rasturiti ga! to je samo softwersko ogranicenje, i mora postojat nacin da se poveca! al opet meni su i 2GB dovoljna (kako-kome) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nokia preporuča max 2 GB, ali može i više od toga, navodno radi i s 8 GB microSDHC karticama koje N95 teoretski podržava...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
N95 8gb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
spor ce vjerojatno bit cim ubacis 8gb,a kamoli kad nakrcas,ista stvar je bila na n70 samo na njoj je vec brejkalo na 1gb,kamera pocela trzat...............banana. uostalom kaj ti mislis drzat na mobitelu na 4gb il ce sluzit kao i primarni fotic i mob ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
proguglaj malo sto sve pisu mnogi 'sretni' vlasnici n95 i n90 je vec sa gigom se brejkao .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ma glupo je ubacivat karticu preko 1GB, jer cega god nabacas mp3-ca videa... ni 1Gb nemozes pregledat vec ti je prazna baterija,jedino ako mislis slusat ugasenog zvucnika
![]() |
#12 |
Čupavac
|
Mislim drzat svasta i isto tako ga mislim koristit kao Memory Stick za prenošenje velikih datoteka. Nasao sam upgrade za firmware na Nokijinom webu no oni izdaju novi firmware skoro svako mjesec kao i SONY za PSP samo sto za PSP ima 21MB a od Nokie 100Mb i više.
![]() |
#13 |
Guest
|
A ono, ako ima covjek zelju igrati ngage igre. Ima stvari s kojima se moze dobro napuniti mema. GPS karte etc... Tko voli nek izvoli... |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
imas memorijsku karticu od 6gb koja je namijenjena nokii n95 XD. kupio sam je u ebayu i radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Imao sam N95 s karticom od 4Gb..radio je savršeno, nakon toga sam uzeo N95 8gb i radi isto brzo tako da te pretpostavke o brzini su čisto verbalni proljev.
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Nokia N95 Sifra
Pozdrav, zanima me mogu li ikako saznati sifru sa mobitela, naime zaboravio sam sifru i mail na facebook-u,a sifra od facebook-a mi je zapamcena u mobitelu, pa me zanima postoji li ikakav password recovery alat ili sl. za nokiu n95 Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako nece ici preko file managera u aparatu,probati preko nokia softwarea za komp koji bi trebao pokazati bolje.A nekad cak pomogne i najjednostavnije,spojit na komp kao removable device i obrisat iz winadowsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
EMP moderator
|
Morat ćeš hacknuti mob, nažalost, drugačije mislim da ne ide.
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|