![]() |
Pitanje u vezi Nokie N95
U specifikacijama za N95 i druge Nokie piše da podržavaju micro SD memorijske kartice do 2GB e sad dali Nokie mogu potegnut i više npr. 4GB.
|
ja mislim da moze, jer N95 ima sibian u kojem mozes radit cuda, jednostavnom rijeci rasturiti ga!
to je samo softwersko ogranicenje, i mora postojat nacin da se poveca! al opet meni su i 2GB dovoljna (kako-kome) |
Nokia preporuča max 2 GB, ali može i više od toga, navodno radi i s 8 GB microSDHC karticama koje N95 teoretski podržava...
|
N95 8gb
|
slobodno upikni u svoju njoku 4 gb, radit ce bez problema
ako ne radi upgrade firmware-a cini cuda, sa najnovijim su ispravili sve bugove vezane za kartice |
mislim ono 8 gb kaj će ti toako to zapuniš bit će ti spor jako
|
spor ce vjerojatno bit cim ubacis 8gb,a kamoli kad nakrcas,ista stvar je bila na n70 samo na njoj je vec brejkalo na 1gb,kamera pocela trzat...............banana.
uostalom kaj ti mislis drzat na mobitelu na 4gb il ce sluzit kao i primarni fotic i mob :) |
proguglaj malo sto sve pisu mnogi 'sretni' vlasnici n95
i n90 je vec sa gigom se brejkao .... |
neznam koliko su sretni,uglavnom rodjak ima n95,2 gige unutra radi brzo,metne 4 e tu je vec malo frka :)
|
Citiraj:
|
ma glupo je ubacivat karticu preko 1GB, jer cega god nabacas mp3-ca videa... ni 1Gb nemozes pregledat vec ti je prazna baterija,jedino ako mislis slusat ugasenog zvucnika
|
Citiraj:
|
A ono, ako ima covjek zelju igrati ngage igre. Ima stvari s kojima se moze dobro napuniti mema. GPS karte etc...
Tko voli nek izvoli... |
imas memorijsku karticu od 6gb koja je namijenjena nokii n95 XD. kupio sam je u ebayu i radi
|
http://www.max-save.org/thumbs/3506938gbmicrosdhc.jpg
Ljudi ovo nisam slikal ali vjerujte mi da to radi. Isprobao sam 6gb na svojoj N95 i radi savršeno :chears: |
Imao sam N95 s karticom od 4Gb..radio je savršeno, nakon toga sam uzeo N95 8gb i radi isto brzo tako da te pretpostavke o brzini su čisto verbalni proljev.
|
ako imas karticu od npr. 4gb a pise da moze do 2gb, mobitel ce ti prikazivati kao da imas 2gb prostora ali ces moci koristiti svih 4gb
laički govoreći :D |
Nokia N95 Sifra
Pozdrav,
zanima me mogu li ikako saznati sifru sa mobitela, naime zaboravio sam sifru i mail na facebook-u,a sifra od facebook-a mi je zapamcena u mobitelu, pa me zanima postoji li ikakav password recovery alat ili sl. za nokiu n95 Hvala |
Nokia N95 MIDP file
Kako da pristupim ovom fajlovima...
Skinuo sam video ali sam izabrao Phone memory/Private... Sad taj video nemogu nigde naci a MIDP cita da ima 33mb a pre skidanja videa bilo 0mb |
Citiraj:
|
Morat ćeš hacknuti mob, nažalost, drugačije mislim da ne ide.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:28. |