|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja bih ti preporučio BitRocket, razvijen na bazi moćnog open source libtorrenta. Možeš isprobati i Tomato torrent, ili Transmission, ali su uvjerljivo lošiji. I Azureus (Vuze) ima Mac OSX inačicu, ne znam kolko je kvalitetan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Vuze ili ti ga bivši Azureus. Možda je na prvi pogled nešto šareniji od uTorrenta, ali jednako dobro obavlja posao. Koristim ga sad na moru sa MacBookom Pro i mogu reći da sam zadovoljan. http://www.vuze.com/app
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Izgleda vrlo kvalitetno, a i izvršava dužnost tako da se nemogu požalit ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako se bas zazelis uTorrenta, lako instaliras Parallels desktop, u njih Windoze i deres po omiljenom Win softveru ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Što se tiče rakete, odlično skida, i ima nekih opcija koje bi i uTorrentu zatrebale! Nego sada da ne otvaram novi thread. Kako dobit kombinaciju specijalih znakova (ALT + 0181 =! micro), te kako zamjenit QWERTY -> QWERTZ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ide, ali ovako vrtis paralelno OS X i Windoze ![]() Svetogrdje... Blasfemija... "To use the system-wide character palette, open you System Preferences. Then click on International. Then chose the "Input Menu" tab at the far right. In the list of keyboard languages should be an item named "Character Palette." Turn it on by checking the box. Close your preferences. At the top menu of the OS, right next to your Help option, will be the Character Palette icon. Click on it and select "Show Character Palette." When you find the character you need, double click on it, and the OS will insert it into whatever application you are currently using. To make the deal even better, the palette automatically loads every time you reboot (until you turn it off in the preferences), so there is no need to launch an application every time you need to find that special character." Univerzalni odgovor Macovaca bi ti bio "privikni se" ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Banned
|
Vidjet ću, nisam se u tome još okušao, a još mi fali da me Fleks proziva i za to ![]() Znam, vidjet ću još ![]() Citiraj:
Citiraj:
BTW i M$ ima taj special character map, ali alt + broj je puno brže ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|