PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   OSX (10.5) dobar torrent klijent (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=114834)

Baja 001 28.07.2008. 20:56

OSX (10.5) dobar torrent klijent

Znači sada sam trenutno na iMacu, i treba mi neki torrent klijent. Kako dosta koristim uTorrent, trebalo bi mi nešto slično :)

Otvoren sam za sve prijedloge!:chears:

Roberto 28.07.2008. 21:07

Ja bih ti preporučio BitRocket, razvijen na bazi moćnog open source libtorrenta.

Možeš isprobati i Tomato torrent, ili Transmission, ali su uvjerljivo lošiji.

I Azureus (Vuze) ima Mac OSX inačicu, ne znam kolko je kvalitetan.

Func 28.07.2008. 21:09

Vuze ili ti ga bivši Azureus. Možda je na prvi pogled nešto šareniji od uTorrenta, ali jednako dobro obavlja posao. Koristim ga sad na moru sa MacBookom Pro i mogu reći da sam zadovoljan.

http://www.vuze.com/app

Baja 001 28.07.2008. 21:15

Citiraj:

Autor Roberto (Post 1098674)
Ja bih ti preporučio BitRocket, razvijen na bazi moćnog open source libtorrenta.

Možeš isprobati i Tomato torrent, ili Transmission, ali su uvjerljivo lošiji.

I Azureus (Vuze) ima Mac OSX inačicu, ne znam kolko je kvalitetan.

Skinio BitRocket, na prvi pogled mislio da je uTorrent :D

Izgleda vrlo kvalitetno, a i izvršava dužnost tako da se nemogu požalit :) hvala Roberto imaš :beer:
:fala:

^SuperUnknown^ 28.07.2008. 21:58

Ako se bas zazelis uTorrenta, lako instaliras Parallels desktop, u njih Windoze i deres po omiljenom Win softveru :D

Baja 001 28.07.2008. 23:18

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 1098716)
Ako se bas zazelis uTorrenta, lako instaliras Parallels desktop, u njih Windoze i deres po omiljenom Win softveru :D

Zar ne ide boot camp :). Ionako spremamo sada da ja i kum nabacimo Windows. Malo je konfuzan ovaj OSX ;)

Što se tiče rakete, odlično skida, i ima nekih opcija koje bi i uTorrentu zatrebale!

Nego sada da ne otvaram novi thread.

Kako dobit kombinaciju specijalih znakova (ALT + 0181 =! micro), te kako zamjenit QWERTY -> QWERTZ :stoopid:

Jelc 28.07.2008. 23:22

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1098671)
sada sam trenutno na iMacu

Mogao si i kakav mali review nabacit...

^SuperUnknown^ 28.07.2008. 23:33

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1098785)
Zar ne ide boot camp :).

Ide, ali ovako vrtis paralelno OS X i Windoze :)
Citiraj:

Ionako spremamo sada da ja i kum nabacimo Windows.

Svetogrdje...
Citiraj:

Malo je konfuzan ovaj OSX ;)

Blasfemija...
Citiraj:

Kako dobit kombinaciju specijalih znakova (ALT + 0181 =! micro)

"To use the system-wide character palette, open you System Preferences. Then click on International. Then chose the "Input Menu" tab at the far right. In the list of keyboard languages should be an item named "Character Palette." Turn it on by checking the box. Close your preferences. At the top menu of the OS, right next to your Help option, will be the Character Palette icon. Click on it and select "Show Character Palette." When you find the character you need, double click on it, and the OS will insert it into whatever application you are currently using. To make the deal even better, the palette automatically loads every time you reboot (until you turn it off in the preferences), so there is no need to launch an application every time you need to find that special character."
Citiraj:

kako zamjenit QWERTY -> QWERTZ :stoopid:

Univerzalni odgovor Macovaca bi ti bio "privikni se" :)

Baja 001 29.07.2008. 00:12

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1098789)
Mogao si i kakav mali review nabacit...

Vidjet ću, nisam se u tome još okušao, a još mi fali da me Fleks proziva i za to ;)
Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 1098794)
Ide, ali ovako vrtis paralelno OS X i Windoze :)

Znam, vidjet ću još :)
Citiraj:

Svetogrdje...
Aha, yeah.

Citiraj:

"To use the system-wide character palette, open you System Preferences. Then click on International. Then chose the "Input Menu" tab at the far right. In the list of keyboard languages should be an item named "Character Palette." Turn it on by checking the box. Close your preferences. At the top menu of the OS, right next to your Help option, will be the Character Palette icon. Click on it and select "Show Character Palette." When you find the character you need, double click on it, and the OS will insert it into whatever application you are currently using. To make the deal even better, the palette automatically loads every time you reboot (until you turn it off in the preferences), so there is no need to launch an application every time you need to find that special character."

Univerzalni odgovor Macovaca bi ti bio "privikni se" :)
Znam napisani način, nisam toliki n00b, nego sam navikao u Winsima (FTW) da tako upišem.
BTW i M$ ima taj special character map, ali alt + broj je puno brže ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37.