|
![]() |
#1 |
a.k.a. Wik7im
Datum registracije: Jan 2008
|
izmedju ova 3 misa pomoc
dvoumim se izmedju 3 misa koja su ovdje navedena. posto puno igram treba mi za igranje pa molim vasa misljenja ![]() 1. razer diamondback - http://images.google.hr/images?hl=hr...-8&sa=N&tab=wi 2. microsoft habu - http://www.microsoft.com/hardware/ga...s.aspx?pid=092 3. logitech mx 518 - ovo svi znaju xD nisam stavio g5 jer ga imam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Diamondback 3G ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
imas na stotine ovakvih tema... ak te bas interesira... mx518
![]() |
#5 |
Premium
|
mx518 god dana igranja fps 5-10h na dan ovisi......predobar raspored tipaka sve njih možeš koristiti u igri ne kao "možeš ih programirati" nego se baš naučiš s njima igrati i palac konačno dobiva kvalitetnu funkciju-nemogu igrati kad nemam reload na tipkici sa strane +ovi silikonski jastućići se nisu izlizali a derem njih po stolu bez podloge-logitech kvaliteta |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Izgleda da je ovaj Habu napravio Razer. Ali ipak, ja volim razera zato jer su lakši (brži po meni) i malo manji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
a.k.a. Wik7im
|
ovako ja imam g5 i nekako mi se ne svidja, jer mi onaj gumb sa strane ne sluzi opce, jer nikako da to koristim, palac mi nejde do tamo xD nemam ja malu ruku ali gad se dena, previse mi je iza, habu je kombinacija razera i microsofta pa nisam znao sta da napisem, decki hvala za misljenja, jos ih ocekujem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Sad će me pola ovih Logitech fanova pojest, ali preporučam ti da baciš oko na Genius Ergo 555. Znam da ću ja preć na njega čim mi 525 krepa, ali gad se ne da, štogod mu radio.
![]() |
#13 |
a.k.a. Wik7im
|
cuo sam da taj genius ima mali bed, lupis njime i ne radi, kao dobi tilt ko i fliper, ali ja sad vec rijeto kad imam napadje bjesa, nagradio sam se sa g15 i dobar sam decko , ali lakse mi je mis primit i bacit nego key... xD stavio sam mx da vidim bas, fakat neznam sta da uzmem, kad bedak ima pare i kramari trze xD, a kakva sam budala jos cu si kupit sluske sharkoon majestic xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
518 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
tek tolko, ak imas malu saku svakako isprobaj habua, meni je i mx518 prevelik doduse, ali habu je jos osjetno veci od njega tako da mi nikako ne odgovara, a bas sam njega pikirao od kad je izasao. ![]() deathadder it is cim ovaj crkne ![]()
![]() |
#20 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
a.k.a. Wik7im
|
hvala
zahvaljujem svima na savjetima i kupio sam razer diamondback 3g, i mantis speed sam uzeo odmah jer sam dobio kao komplet i 80 kuna ustede, i sve zajedno platio 400 kuna, i imali su ih odmah a nije trebalo cekat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
a.k.a. Wik7im
|
meni razer cisto ok ![]() |
![]() |
![]() |
|
|