|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
(riješeno) rpcmon.exe
naime, već duže vrijeme imam problema sa ovim rpcmon.exe-om, tj. kad mi se dižu windowsi svaki put mi uredno izbaci(prozor) taj rpcmon.exe i nešto očitava, kao da nešt skenira. nije to mene baš nešt zanimalo pa sam svaki put ugasio oliti prekinuo ga na X. problem je nastao kad sam u google-u ukucao rpcmon.exe i vidio da je to neki worm(iliti šta god već), pa me zanima kak bi se ja toga mogao riješiti? ako netko zna, bio bih mu jako zahvalan na odgovoru ![]() e da, na nekoj stranici sam našao da će ovaj problem riješiti SpeedUpMy PC ali naravno da se nije ništa dogodilo! uvijek kad mi se upale windowsi pokaže se i prozor sa rpcmon.exe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš li instaliran kakav service pack? Ima dosta štetočina koje iskorištavaju taj servis za upad u sistem pa je to riješeno nakon SP2...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
imam SP2, a od ovih progama za "štetočine" imam ad-aware, spybot i NOD. al nepomaže ništa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
mal sam tražio po netu i našao sam jedan programčić MalWhere koji pronalazi potencijalne opasnosti na kompu(koliko sam ja skužio) i naravno da je odmah skužio rpcmon.exe, fajl sam obrisao, restartirao komp i nije mi se pojavio prozor sa rpcmon.exe-om alelujaaaaaaaaaa ![]() vald sam sad riješio problem živili ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|