![]() |
(riješeno) rpcmon.exe
naime, već duže vrijeme imam problema sa ovim rpcmon.exe-om, tj. kad mi se dižu windowsi svaki put mi uredno izbaci(prozor) taj rpcmon.exe i nešto očitava, kao da nešt skenira. nije to mene baš nešt zanimalo pa sam svaki put ugasio oliti prekinuo ga na X. problem je nastao kad sam u google-u ukucao rpcmon.exe i vidio da je to neki worm(iliti šta god već), pa me zanima kak bi se ja toga mogao riješiti? ako netko zna, bio bih mu jako zahvalan na odgovoru :goood:
e da, na nekoj stranici sam našao da će ovaj problem riješiti SpeedUpMy PC ali naravno da se nije ništa dogodilo! uvijek kad mi se upale windowsi pokaže se i prozor sa rpcmon.exe :wtf2: |
Imaš li instaliran kakav service pack? Ima dosta štetočina koje iskorištavaju taj servis za upad u sistem pa je to riješeno nakon SP2...
|
imam SP2, a od ovih progama za "štetočine" imam ad-aware, spybot i NOD. al nepomaže ništa
|
http://www.imagesforme.com/out.php/i108950_23.7.jpg
rpcmon.exe is a process belonging to RANDEX Worm. Skeniraj sa Nodom (updejtanim ) u safe modu. |
Citiraj:
mal sam tražio po netu i našao sam jedan programčić MalWhere koji pronalazi potencijalne opasnosti na kompu(koliko sam ja skužio) i naravno da je odmah skužio rpcmon.exe, fajl sam obrisao, restartirao komp i nije mi se pojavio prozor sa rpcmon.exe-om alelujaaaaaaaaaa:banana: vald sam sad riješio problem živili :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:48. |