|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Spajanje 2 monitora
Poštovani, Želim napraviti sljedece Kupiti 2 x 19 inch widescreen monitora koja bih povezao radi rada na internetu a drugi bi mi koristio za program tipa vegas ili encore,uglavnom radi se o pitanju dali je moguce spojiti ta 2 monitora na 1 pc tako da jedan ide preko analognog a drugi preko dvi kabla ili moraju oba bit spojena isto?
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Kako ne bi mogao rad s dva monitora je jednostavan, samo ih spoji jedan na digitalni drugi na analogni. Samo si odabereš ili stretch desktop ili clone ovisi što trebaš. A dobar program za kontrolu spojenih monitora je ultramon |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Htio bih da na ljevom imam otvoren program tipa ps,adobe,vegas i radim dok mi na desnom normalno u full modu radi browser i site sa kojeg trebam nesto i hoce li to radit uz moju konfu? ![]()
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Naravno da oće snaga kompa s time nema nikave veze, sve što ti komp vrti ovako vrtiti će i sa dva desktopa iako mi baš nije jasno kako ti imaš DVI + VGA, ja sam imao 6800 Ultru i imala je dva DVI izlaza... ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne brini za to Albatron 6800GE, GF 6800XT, PCIE, 256MB DDR2, 128bit, TV out, DVI ps.jos da znam di promjenit moj komp,odavno bih promjenio krivu graficku napisanu gore. XD
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
evo editrano sve
|
|
Oglas
|
|