![]() |
Spajanje 2 monitora
Poštovani,
Želim napraviti sljedece Kupiti 2 x 19 inch widescreen monitora koja bih povezao radi rada na internetu a drugi bi mi koristio za program tipa vegas ili encore,uglavnom radi se o pitanju dali je moguce spojiti ta 2 monitora na 1 pc tako da jedan ide preko analognog a drugi preko dvi kabla ili moraju oba bit spojena isto? |
Kako ne bi mogao rad s dva monitora je jednostavan, samo ih spoji jedan na digitalni drugi na analogni. Samo si odabereš ili stretch desktop ili clone ovisi što trebaš.
A dobar program za kontrolu spojenih monitora je ultramon |
Htio bih da na ljevom imam otvoren program tipa ps,adobe,vegas i radim dok mi na desnom normalno u full modu radi browser i site sa kojeg trebam nesto i hoce li to radit uz moju konfu?
:) |
Naravno da oće snaga kompa s time nema nikave veze, sve što ti komp vrti ovako vrtiti će i sa dva desktopa iako mi baš nije jasno kako ti imaš DVI + VGA, ja sam imao 6800 Ultru i imala je dva DVI izlaza... :stoopid:
|
Citiraj:
Ne brini za to Albatron 6800GE, GF 6800XT, PCIE, 256MB DDR2, 128bit, TV out, DVI ps.jos da znam di promjenit moj komp,odavno bih promjenio krivu graficku napisanu gore. XD |
Brzi izbornik -> Uredi opcije... :D
|
evo editrano sve
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |