Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.06.2008., 10:05   #1
AnG
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Firefox ne otvara iste stranice na 2 razlicite mreže

Ja koristim bnet a priajtelj tcom ,davao mi je linkove za neke stranice i meni nsita ne otvara njemu sve , sada otvara sam i operi,IE,firefox, skenira komp od virusa nista ,i skuzia sam da je valjda do interneta kojeg koristimo jer nema drugog razloga je li se to mozue kako rijesit nesto u postavkama ili slicno ,a stranice su za adults
AnG je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2008., 10:22   #2
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor AnG Pregled postova
Ja koristim bnet a priajtelj tcom ,davao mi je linkove za neke stranice i meni nsita ne otvara njemu sve , sada otvara sam i operi,IE,firefox, skenira komp od virusa nista ,i skuzia sam da je valjda do interneta kojeg koristimo jer nema drugog razloga je li se to mozue kako rijesit nesto u postavkama ili slicno ,a stranice su za adults
ALiEN17 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.06.2008., 10:26   #3
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor AnG Pregled postova
LOL . Ovo zadnje. Nigdje tocke.
Staro 30.06.2008., 11:29   #4
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
i meni nešt sere bnet danas, otvori google a nemogu tražit u njemu, neke stranice otvara a neke neće

Edit:
nesere bnet, imo sam uljeze

Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 01.07.2008. u 00:51.
pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2008., 13:06   #5
ggarfild
Premium

Datum registracije: Oct 2007
I ja koji pristupam preko Iskona na net sam primjetio da nemogu pristupiti nekim Site-ovima jer taj ISP ne dozvoljava pristup toim određenim site-ovima.Preko ADSL-a nisam mogao na te site-ove a preko T-Com modemske dial-up veze bez problema
ggarfild je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2008., 13:31   #6
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor ggarfild Pregled postova
I ja koji pristupam preko Iskona na net sam primjetio da nemogu pristupiti nekim Site-ovima jer taj ISP ne dozvoljava pristup toim određenim site-ovima.Preko ADSL-a nisam mogao na te site-ove a preko T-Com modemske dial-up veze bez problema
Već godinama koristim Iskonove usluge što u vidu Iskon.Dua, što obični ADSL i do sada nisam naišao na stranicu koju nisam mogao otvoriti. Vjerojatniji problem će ti biti neprihvaćanje cookie-ja od strane browsera.
Staro 23.07.2008., 13:35   #7
ggarfild
Premium

Datum registracije: Oct 2007
riječ je o site-u megaupload ili tak nekako ak se ne varam.Provjereno kod više ISP-ovaca
ggarfild je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno