|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Firefox ne otvara iste stranice na 2 razlicite mreže
Ja koristim bnet a priajtelj tcom ,davao mi je linkove za neke stranice i meni nsita ne otvara njemu sve , sada otvara sam i operi,IE,firefox, skenira komp od virusa nista ,i skuzia sam da je valjda do interneta kojeg koristimo jer nema drugog razloga je li se to mozue kako rijesit nesto u postavkama ili slicno ,a stranice su za adults |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
i meni nešt sere bnet danas, otvori google a nemogu tražit u njemu, neke stranice otvara a neke neće Edit: nesere bnet, imo sam uljeze
![]() Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 01.07.2008. u 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
I ja koji pristupam preko Iskona na net sam primjetio da nemogu pristupiti nekim Site-ovima jer taj ISP ne dozvoljava pristup toim određenim site-ovima.Preko ADSL-a nisam mogao na te site-ove a preko T-Com modemske dial-up veze bez problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Već godinama koristim Iskonove usluge što u vidu Iskon.Dua, što obični ADSL i do sada nisam naišao na stranicu koju nisam mogao otvoriti. Vjerojatniji problem će ti biti neprihvaćanje cookie-ja od strane browsera.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
riječ je o site-u megaupload ili tak nekako ak se ne varam.Provjereno kod više ISP-ovaca |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|