|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Boinc i iskorištenost CPU-a
Instalirao sam Boinc ver5.10 i uključio se na rosettu i climateprediction. Na stranicama od rosette i climate-a sam stavio: On multiprocessors, use at most 1 processors Use at most 50% percent of CPU time U boinc-u pod preferences sam stavio max 50% CPU time U task manageru iskorištenost proca mi divljački skače od 10 do 90%. Kako da ga "ukrotim"?? Procesor je athlon x2 4600+ windsor 2.4ghz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
To je očito normalno ponašanje. A može se dodat i koji Add-on. Zadnje izmijenjeno od: thopok. 25.06.2008. u 19:00. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
u pitanju je dvojezgreni proc. Stavio sam: "On multiprocessors, use at most 1 processors" što znači da bi max. iskorištenost trebala bit 50%, a meni je zadnjih pol sata 100% (u task manageru). to mi se ne čini kao normalno ponašanje... bojim se da mi ne ga skuri... koji add-on preporučaš?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
@thopok: da, kao i ovdje Sada sam postavio "On multiprocessors use at most 1 processor" i "Use at most 90 percent of CPU time". U Everestu vidim sljedeće temperature: Mat.ploča=50 CPU=47 1.jezgra=48 2.jezgra=50 MCP=57. Jesu li te temperature u normalnim granicama??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|