|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Bok ljudi Imam ruter SE 555 i slozio sam na njega jedan HDD preko USB foramtirao ga na FAT32 i noramlno vidim sve dokumente i sve radi. ALI uvjek taj ali, problem nastaje kada zalim nesto skinuti sa file servera na svoj komp , uzasno dugo traje prenosenje, kao da nemoze uhvatit konstantu slanja podataka HDD radi kao sa nekim prekidima i za skidanje nekih 100MB je potrebno 15min, dok naprimjer upload radi savrseno HDD lapica na ladici konstantno blinka i prenosenje dokumenata je realno kao sa nekog od kompjutera u mreži. Jel ima ko kakvu ideju zasto je download tako spor a upload brz. jel mozda treba postimat neke portove da se prosljedjuju ili je nesto do mog kompa. probao sam sa dva razlicta HDD na serveru i uvjek isto , jedino nisam probao sa obicnim USB stickom. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
SE555 file server
Uštekao sam USB na port na SE555 i router ga uredno vidi. Ali kako dalje? Možeš mi opisati korak po korak, kako iz lokalne mreže, a kako s interneta. DynDNS sam podesio i to radi. Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Za početak oboje pogledajte full manual. @munge Ako možeš probaj s nekim drugim kompom, pogasi sve nepotrebne programe, . . . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|