![]() |
SE 555 USB File server problem
Bok ljudi
Imam ruter SE 555 i slozio sam na njega jedan HDD preko USB foramtirao ga na FAT32 i noramlno vidim sve dokumente i sve radi. ALI uvjek taj ali, problem nastaje kada zalim nesto skinuti sa file servera na svoj komp , uzasno dugo traje prenosenje, kao da nemoze uhvatit konstantu slanja podataka HDD radi kao sa nekim prekidima i za skidanje nekih 100MB je potrebno 15min, dok naprimjer upload radi savrseno HDD lapica na ladici konstantno blinka i prenosenje dokumenata je realno kao sa nekog od kompjutera u mreži. Jel ima ko kakvu ideju zasto je download tako spor a upload brz. jel mozda treba postimat neke portove da se prosljedjuju ili je nesto do mog kompa. probao sam sa dva razlicta HDD na serveru i uvjek isto , jedino nisam probao sa obicnim USB stickom. Pozdrav |
SE555 file server
Uštekao sam USB na port na SE555 i router ga uredno vidi. Ali kako dalje? Možeš mi opisati korak po korak, kako iz lokalne mreže, a kako s interneta. DynDNS sam podesio i to radi.
Hvala |
Za početak oboje pogledajte full manual.
@munge Ako možeš probaj s nekim drugim kompom, pogasi sve nepotrebne programe, . . . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:18. |