|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
linija + tv ?
ovak,jos prije sam kupio onaj kabao sa kojim se spoji pc sa linijom,probao sam spojit ali linija nema valjda taj dodatak da se moze spojiti,i sad zanima me,dal mogu kako spojiti liniju sa tv-om ili liniju spojiti sa dvd player-om koji je spojen na tv da mogu pokrenut pjesmu na racunalu a da se cuje na liniji,jer imam dvd player koji je spojen sa tv-om. hvala.
![]() |
#2 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
nema.sad sam opet pogledao i nema.nikako drugacije ne mogu spojit ?
![]() |
#5 |
Premium
|
linija je SHARP-ova poslikao sam 2 slike sa zadnje strane,evo : http://i38.tinypic.com/fpaz5i.jpg http://i35.tinypic.com/b6d9g1.jpg
![]() |
#7 |
Premium
|
a nista onda hvala ![]()
![]() |
#8 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Mozes jedino kupiti onaj dodatak koji se spaja na izlaz od zvucne i radi na određenoj frekv. Ti tu frekv. nađeš na liniji i slusas kao radio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jel imas mozda ulaz za mikrofon na liniji? ako imas dalo bi se prek njega spojit, sam ne znam jel taj ulaz ima kakvo pojacalo pa prije pokusavanja stisaj zvucnike do kraja i polako pojacavaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
To mikrofon-kemijanje ne valja nista jer zvuk mora biti uzasno stisan i cak i onda molis boga da ne dodje do clippinga. Frend je takvim kemijanjem zasro snimku jednog koncerta (s miksete direktno je snimao, stisano maximalno i na kompu i na mikseti, iskljucen gain&co). Da ne govorim da ce pri tako stisanom zvuku smetnje i sumovi biti puno izrazeniji... FM transmitter je dobra ideja, clan 1v@n ga prodaje za 150kn, a imas i one "audiokazete" iz kojih izlazi kabel koji ustekas u line-out od kompa, recimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
FM transmitter je dobra ideja moze malo vise o tome FM transmitter?je to to sto je pipe rekao ili ?
![]() |
#14 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Tocno tako. Ukopcas ga u line-out od zvucne na kompu i na njemu podesis frekvenciju odasiljanja. Dobio si sobnu radio-stanicu. Sada samo na liniji odes na radio i podesis istu frekvenciju kao i od recenog transmittera i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |