|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
task manager has been disabled by your administrator
truba sam za informatiku pa mpolim pomoc. frisko instalirani winsi,jedini user acaunt i kakav sad administrator mi neda task manager?! PA JA SAM ADMINISTRATOR! i di je ono run kod starta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Tesko koristit trazilicu?Bila je tema vec xy puta do sada http://forum.pcekspert.com/gtsearch....&sa=Search#585 Inace direktan link za rjesenje http://windowsxp.mvps.org/Taskmanager_error.htm PS.Ne trebas se derat bzvz,a ako ti fali RUN u startu onda desni klik na Start-->properties-->tab start menu-->customize-->tab advanced--> i tu dodaj RUN u start ili samo windows tipka+R slovo i imas run... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
start--run upiši taskmgr.exe ako neće onda: Start---run upiši gpedit.msc pa odi User Configuration---Administrative Templates---System---Ctrl+Alt+Del Options---prva stavka Remove Task Manager--klikni dvaput i stavi na Not Configured pa probaj pokrenut task manager.... radi 100% inače i search bi riješio tvoj problem kako Olymp kaže: http://forum.pcekspert.com/showthrea...cky#post903827 ako nemožeš doći do Run-a: odi My Computer-->C:-->Windows-->system32--> nađi i pokreni datoteku gpedit.msc (ili samo gpedit ako nemaš uključenu opciju vidljivih ekstenzija), pa slijedi opet: User Configuration---Administrative Templates---System---Ctrl+Alt+Del Options---prva stavka Remove Task Manager--klikni dvaput i stavi na Not Configured |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma opet sere. restrictet by your admin kad stisnem win+r. a vinsi su stri dva sata. ima li to veze kaj su neki 5503 verzija sa sp3? a desni klik na start pa to kak si rekel,nemrem najti nikjakav run,task manager,samo administrative tool a to nije to koliko se ja razmem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
N00B
|
Citiraj:
![]() EDIT:Naravno da ima vec je recno opet kazem xyz puta na forumu zadnjih par dana da SP3 nije sluzbeno izasao i tu se kriju svi tvoji problemi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
ako nemožeš doći do Run-a: odi My Computer-->C:-->Windows-->system32--> nađi i pokreni datoteku gpedit.msc (ili samo gpedit ako nemaš uključenu opciju vidljivih ekstenzija), pa slijedi opet: User Configuration---Administrative Templates---System---Ctrl+Alt+Del Options---prva stavka Remove Task Manager--klikni dvaput i stavi na Not Configured bilo je na not configured. ne prcka mi se bez uputa jer ne razmem po cemu prckam,tak da dajte dalje savjete. EDIT: eureka!!! imam task manager,sad kak da dobijem run i opciju za gasenja kompa(imam samo log off) btw,u svoju obranu da velim,tri tjedna budim se u cetiri,svaki dan,a spat idem otprilike u ovo vrijeme. tak da nisam sposoban za nike kompleksnije od citanja crne kronike na wc skoljci. Citiraj:
EDIT ajd zmislite se neceg da dobim taj run i da nasnimam si cod 4 rank 55 patch i da idem spat mirne duse. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.03.2008. u 15:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
|
@PhnX OMG imas tipku EDIT nemoj toliko postova redat,treba scroolat 5 dana.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() ej pozzz ![]() ![]() ![]() ugl da odg. na pitanje...neznam zašto svi pišu da u "remove task manager" treba stavit na Not Configured...to sam napravio i ne radi...nakon toga stavio sa na disabled i radi ko i prije...neznam jesam fulo nešto??? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|