![]() |
task manager has been disabled by your administrator
truba sam za informatiku pa mpolim pomoc.
frisko instalirani winsi,jedini user acaunt i kakav sad administrator mi neda task manager?! PA JA SAM ADMINISTRATOR! i di je ono run kod starta? |
Tesko koristit trazilicu?Bila je tema vec xy puta do sada http://forum.pcekspert.com/gtsearch....&sa=Search#585
Inace direktan link za rjesenje http://windowsxp.mvps.org/Taskmanager_error.htm PS.Ne trebas se derat bzvz,a ako ti fali RUN u startu onda desni klik na Start-->properties-->tab start menu-->customize-->tab advanced--> i tu dodaj RUN u start ili samo windows tipka+R slovo i imas run... |
nemam RUN tipkice,nema tipkice za gasenje,spavanje,nicega nema.
tak da ti koraci nisu od koristi. |
start--run upiši taskmgr.exe ako neće onda:
Start---run upiši gpedit.msc pa odi User Configuration---Administrative Templates---System---Ctrl+Alt+Del Options---prva stavka Remove Task Manager--klikni dvaput i stavi na Not Configured pa probaj pokrenut task manager.... radi 100% inače i search bi riješio tvoj problem kako Olymp kaže: http://forum.pcekspert.com/showthrea...cky#post903827 ako nemožeš doći do Run-a: odi My Computer-->C:-->Windows-->system32--> nađi i pokreni datoteku gpedit.msc (ili samo gpedit ako nemaš uključenu opciju vidljivih ekstenzija), pa slijedi opet: User Configuration---Administrative Templates---System---Ctrl+Alt+Del Options---prva stavka Remove Task Manager--klikni dvaput i stavi na Not Configured |
ma opet sere. restrictet by your admin kad stisnem win+r.
a vinsi su stri dva sata. ima li to veze kaj su neki 5503 verzija sa sp3? a desni klik na start pa to kak si rekel,nemrem najti nikjakav run,task manager,samo administrative tool a to nije to koliko se ja razmem |
Citiraj:
EDIT:Naravno da ima vec je recno opet kazem xyz puta na forumu zadnjih par dana da SP3 nije sluzbeno izasao i tu se kriju svi tvoji problemi ;) |
ako nemožeš doći do Run-a: odi My Computer-->C:-->Windows-->system32--> nađi i pokreni datoteku gpedit.msc (ili samo gpedit ako nemaš uključenu opciju vidljivih ekstenzija), pa slijedi opet: User Configuration---Administrative Templates---System---Ctrl+Alt+Del Options---prva stavka Remove Task Manager--klikni dvaput i stavi na Not Configured
bilo je na not configured. ne prcka mi se bez uputa jer ne razmem po cemu prckam,tak da dajte dalje savjete. EDIT: eureka!!! imam task manager,sad kak da dobijem run i opciju za gasenja kompa(imam samo log off) btw,u svoju obranu da velim,tri tjedna budim se u cetiri,svaki dan,a spat idem otprilike u ovo vrijeme. tak da nisam sposoban za nike kompleksnije od citanja crne kronike na wc skoljci. Citiraj:
EDIT ajd zmislite se neceg da dobim taj run i da nasnimam si cod 4 rank 55 patch i da idem spat mirne duse. |
@PhnX OMG imas tipku EDIT nemoj toliko postova redat,treba scroolat 5 dana..
|
Ajde proskeniraj komp sa dobrim AVom, ASom (Kaspersky AV, SpyBot) i vidi ima li gamadi, jer ona obično tako zasere komp!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
novi winsi,sp2,nikakvi kerefeki,vista ljuk i sl. a bilo je sve super 24 sata. |
Isti problem sam imao i ja, nije mi se dalo zeati jednostavno sam napravio novi account sa administrator ovlastima i to je to.....
|
ej pozzz:dobar:..i mene zajeavalo ovo s task managerom i to nakon šta sam downloado jednu igricu s Lime Wirea....veeeelika pogreška...odma mi se neki spyware uklj. i sje... mi cijeli komp...al dobro brzo se to riješi uz dobar antivirus...hehe.:Machineg::spam:
ugl da odg. na pitanje...neznam zašto svi pišu da u "remove task manager" treba stavit na Not Configured...to sam napravio i ne radi...nakon toga stavio sa na disabled i radi ko i prije...neznam jesam fulo nešto???:lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:16. |