|
![]() |
#1 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Savjeti u vezi konfe
Evo savjeti misljenja o sljdecoj konfi dobrodosla..Recite ako sta nije dobro ili sta bi vi promijenili.. MBO:Gigabyte EP35-DS3P, iP35 CPU:Intel Core2Duo E8400 RAM:RAM PC-6400, 2 GB, Kingmax, DDR2 800 MHz x2 HDD:Samsung 500GB VGA:Sapphire ATI Radeon HD 4850 DVD±RW:Samsung SH-S203D PSU:Corsair VX 550W I ako mozes prijedlog oko odabira monitora izmedu ova dva,koji je bolji i zasto? Samsung 226BW Dell LCD E228WFP Zadnje izmijenjeno od: Joke. 01.07.2008. u 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
clon: joco7 i kloker1974 i martina7 i maja_kokolari blake
Datum registracije: Jun 2008
|
ploca ok proc nebi uzeo taj puno para uzmi neki po 500 kn uzmi 2x2 kingmaxa cekaj 4870 hdd ook prza ok napajanje ok ali sve je ok ! za sta ti treba komp igre? imas milion ovakih tema tak da nisi imo svrhe otvarat novu !!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Nemoj ništa čekati ako imaš lovu idi i kupi dobro si sve složio i uživaj u igrama ![]() "čekati možeš i do sudnjeg dana non-stop nešto izlazi novo i načekat češ se" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ovo je pitanje iz usluge ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Novi komp
Molim vaše mišljenje o slijedećoj konfiguraciji, namjeravam je koristit za "gejming", a ujedno i za sve ostalo. U cijenu ne ulazi monitor jer ne namjeravam uzimat novi pored ovoga koji trenutno imam(Samsung SyncMaster 172v). Dakle konfa je slijedeća: CPU: Intel C2D E7200 BOX, 2x2,53GHz, 3MB cache MBO: Gigabyte P35-DS3P(dosta prožvakana matična na ovom forumu) RAM: 2x2GB DDR2 OCZ PC8000, platinum XTC, DC kit VGA: Sapphire Radeon HD4850 PSU: Codegen 480WATX 12V(sada za ovo nisam siguran, vidjet ćemo kada sve složim, neki kažu da će bit dosta neki kažu da neće, ionako ne namjeravam oc-at dok ne nabavim coolere za proc i VGA, a tada bi onda i upalo novo napajanje tipa fortron 550W) Komp preporučio Baja 001. Sve skupa, bez PSU(ostao od prijašnje konfiguracije), ~3600kn(uračunat popust) u Ve-mila. EDIT: Zašto je ovo prebačeno ovde? Zadnje izmijenjeno od: R@zzoR. 02.07.2008. u 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Vjerovatno je takvih tema imam mali milijon, sve ti se cini ok samo napajanje npr 450w corsair i vidim da ti fali hdd , vidi tread diskovi na akciji ![]()
![]() |
#8 | |
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
Znači ovo napajanje ne bi nikako išlo? I što se tiče oc-a: može li ovo koje si naveo (450w corsair) preživit full oc-an proc, ram i grafu(sve već navedeno)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Hoce bez problema, al ak mislis kasnije ubacivat jos jednu grafu, uzmes odmah Crosair VX550 W koji je stotinjak kuna skuplji
![]() |
#10 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Zato jer ti i autor ove teme imate slične prohtjeve i nema smisla da se svaki dan otvara masa istih tema, samo zato jer svi žele imati svoju temu. Osim toga, ako ti je Baja 001 predložil ovu konfiguraciju, nisi opće imal potrebe za potraživanjem mišljenja i savjeta, jer nije ko da te čovek zayebal po pitanju komponenti ili da ti je predložil nekaj kaj ne valja, tj. nekaj kaj ti ne bi predložila većina forumaša. Zadnje izmijenjeno od: McG. 02.07.2008. u 15:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
meni nije htjelo bootati konfu pod moj komp, s tim da je graficka 7900gs tak da mozda odmah uzeti neko bolje napajanje? Zadnje izmijenjeno od: McG. 02.07.2008. u 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Držat će to i taj Fortron iako bi ja dao ruku u vatru da bi bolji izbor bio Fortron 400W PNF.
![]() |
#13 | |
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
Ne nisi shvatio, naveo sam ove komponente prvenstveno radi napajanja, nisam bio siguran hoće li potegnut sve ovo. A Baju znam osobno, ide samnom u šk., tako da imam puno povjerenje u njegov izbor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Sve u svemu, nije tolko ni bitno sad, odgovore si dobil. |
||