![]() |
Savjeti u vezi konfe
Evo savjeti misljenja o sljdecoj konfi dobrodosla..Recite ako sta nije dobro ili sta bi vi promijenili..
MBO:Gigabyte EP35-DS3P, iP35 CPU:Intel Core2Duo E8400 RAM:RAM PC-6400, 2 GB, Kingmax, DDR2 800 MHz x2 HDD:Samsung 500GB VGA:Sapphire ATI Radeon HD 4850 DVD±RW:Samsung SH-S203D PSU:Corsair VX 550W I ako mozes prijedlog oko odabira monitora izmedu ova dva,koji je bolji i zasto? Samsung 226BW Dell LCD E228WFP |
ploca ok
proc nebi uzeo taj puno para uzmi neki po 500 kn uzmi 2x2 kingmaxa cekaj 4870 hdd ook prza ok napajanje ok ali sve je ok ! za sta ti treba komp igre? imas milion ovakih tema tak da nisi imo svrhe otvarat novu !!! |
Proc je u redu, pogledaj wd640gb jer hard nije los. I grafa je dobra jedino mozes pricekati 4870
|
Nemoj ništa čekati ako imaš lovu idi i kupi dobro si sve složio i uživaj u igrama:D ili za šta če ti več služiti komp.
"čekati možeš i do sudnjeg dana non-stop nešto izlazi novo i načekat češ se" |
Ovo je pitanje iz usluge ;) nije za mene..Da komp ce sluzit igre net i sve ostalo jel :)
|
Novi komp
Molim vaše mišljenje o slijedećoj konfiguraciji, namjeravam je koristit za "gejming", a ujedno i za sve ostalo.
U cijenu ne ulazi monitor jer ne namjeravam uzimat novi pored ovoga koji trenutno imam(Samsung SyncMaster 172v). Dakle konfa je slijedeća: CPU: Intel C2D E7200 BOX, 2x2,53GHz, 3MB cache MBO: Gigabyte P35-DS3P(dosta prožvakana matična na ovom forumu) RAM: 2x2GB DDR2 OCZ PC8000, platinum XTC, DC kit VGA: Sapphire Radeon HD4850 PSU: Codegen 480WATX 12V(sada za ovo nisam siguran, vidjet ćemo kada sve složim, neki kažu da će bit dosta neki kažu da neće, ionako ne namjeravam oc-at dok ne nabavim coolere za proc i VGA, a tada bi onda i upalo novo napajanje tipa fortron 550W) Komp preporučio Baja 001. Sve skupa, bez PSU(ostao od prijašnje konfiguracije), ~3600kn(uračunat popust) u Ve-mila. EDIT: Zašto je ovo prebačeno ovde? |
Vjerovatno je takvih tema imam mali milijon,
sve ti se cini ok samo napajanje npr 450w corsair i vidim da ti fali hdd , vidi tread diskovi na akciji :) neki wd 640gb ili samsung 500 gb .. ako se dobro sjecam |
Citiraj:
Znači ovo napajanje ne bi nikako išlo? I što se tiče oc-a: može li ovo koje si naveo (450w corsair) preživit full oc-an proc, ram i grafu(sve već navedeno)? |
Hoce bez problema, al ak mislis kasnije ubacivat jos jednu grafu, uzmes odmah Crosair VX550 W koji je stotinjak kuna skuplji
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Držat će to i taj Fortron iako bi ja dao ruku u vatru da bi bolji izbor bio Fortron 400W PNF.
|
Citiraj:
Ne nisi shvatio, naveo sam ove komponente prvenstveno radi napajanja, nisam bio siguran hoće li potegnut sve ovo. A Baju znam osobno, ide samnom u šk., tako da imam puno povjerenje u njegov izbor. |
Citiraj:
Citiraj:
Sve u svemu, nije tolko ni bitno sad, odgovore si dobil. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:49. |