|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Mozilla - Nekoliko pitanja
Prešavši na Mozillu na silu, uočio sam neke stvari koje me živciraju: 1. Shift+lijevi klik ne otvara novi prozor već otvara prozor save as. Ima li riješenja? 2. Mozilla ostavlja "placeholdere" dok ne skine slike. Može li se to isključiti? 3. U Bookmarksima Mozilla ne slaže,gledano odozgora prvo foldere po imenu,pa zatim stranice po imenu nego ih stavi zajedno i sortira po imenu. Ima li riješenja? Zadnje izmijenjeno od: tihomir. 04.02.2008. u 09:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
1. ne kuzim na kaj mislis 2. U polje za upis adrese upisi about:config. U filter stavi placeholder i kad ti se prikaze browser.display.show_image_placeholders promjeni u false. 3. Bookmarks > Manage Bookmarks pa si poslozis kak ti pase ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
1.U IE-u se Shiftom+lijevi klik na link taj link otvara u novom prozoru dok se u Mozilli tom kombinacijom otvara prozor Save As tog linka. Ima li riješenja? 2.Riješeno 3. ![]() 4. Može li se u Status Bar-u isključiti ova pregrada jer me stalno buni da se stranica skida, jer se u IE-u ta pregrada pojavljivala tek kad se skida sadržaj stranice? Zadnje izmijenjeno od: tihomir. 04.02.2008. u 09:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
|
meni u firefoxu to radi kako treba shift + lijevi klik = novi prozor ctrl + lijevi klik = novi tab
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
1. Nemam pojma. Probaj s ALT-om. 3. Cuj svaki browser ima svoj nacin sortiranja. 4. Ne.
![]() |
#6 |
Premium
|
A kako se naštima da koistim GetRight kao download manager,a ne Mozillin neki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Zapamti ovu stranicu: http://update.mozilla.org/extensions...cation=mozilla DownloadWith ekstenzija: http://update.mozilla.org/extensions...wnload%20Tools
![]() |
#8 |
Premium
|
Fala svima! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|