|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kopija racuna - vemil
Prodajem jednu stvar koja ima garanciju, no na racunu su mi jos neke stvari koje sam kupio istovremeno a koje imaju garanciju jos i vise od prve. Zanima me da li u ve-milu vrijedi kopija racuna prilikom reklamacije?? ono...ja prodam stvar,sa kopijom racuna za garanciju...prolazi li to?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
to i mene zanima.jel vrijedi fotokopiran račun u vemilu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nazovi ih i pitaj. Kaži da ti je original računa u računovodstvu, kod knjigvođe ili tako nešto.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da,ali ja hocu prodati MBO koja ima jos god dana garancije,ali sto da kazem kupcu, da ima garanciju ali nedam racun? To je glupo i smijesno...nazvao bi ja njih,ali lako bi se moglo dogoditi da seru nesto. Da li ima netko iskustva sa ovime? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
ma kopija računa prolazi svugdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Tražio sam kopipejst od vemila, ali nemrem naći. Ukratko, oni imaju serijske brojeve za svaku komponentu na računu, tak da te ne mora biti frka da će koristiti račun za neke druge komponente. Drugo, kopija računa radi bez greške, bitan im je samo broj računa i broj te komponente.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
a opcenito za sve ducane vrijedi da uvjek mozes otici tamo gdje je stvar kupljena i traziti prijepis racuna. sto je dakako besplatno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
kopija prolazi..... Ja sam reklamirao Logi Z5500 s kopijom računa i dobio nove.... ![]() U ve-milu za reklamiranje bilo čega ti treba kopija (ili original) računa i obavezno onaj jamstveni list naljepljen na kutiji... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|