![]() |
Kopija racuna - vemil
Prodajem jednu stvar koja ima garanciju, no na racunu su mi jos neke stvari koje sam kupio istovremeno a koje imaju garanciju jos i vise od prve. Zanima me da li u ve-milu vrijedi kopija racuna prilikom reklamacije?? ono...ja prodam stvar,sa kopijom racuna za garanciju...prolazi li to??
|
to i mene zanima.jel vrijedi fotokopiran račun u vemilu?
|
Nazovi ih i pitaj. Kaži da ti je original računa u računovodstvu, kod knjigvođe ili tako nešto.
|
Da,ali ja hocu prodati MBO koja ima jos god dana garancije,ali sto da kazem kupcu, da ima garanciju ali nedam racun? To je glupo i smijesno...nazvao bi ja njih,ali lako bi se moglo dogoditi da seru nesto. Da li ima netko iskustva sa ovime?
|
Cisto za info.
Slao sam jednom proc na reklamaciju u vemil, isto imao kopiju racuna jer je kolegi koji mi je prodao proc na racunu bilo jos komponenti pa mi je poslao kopiju. Proslo bez beda. |
Da,i ja mislim da bi trebalo proc bez beda,svi to rade....
|
Daj mu kopiju i jos mu zapisi svoj broj. ako neprode moze te nazvat pa mu posaljes original. pa ti nakon reklamacije vrati.
|
ma kopija računa prolazi svugdje
|
Tražio sam kopipejst od vemila, ali nemrem naći. Ukratko, oni imaju serijske brojeve za svaku komponentu na računu, tak da te ne mora biti frka da će koristiti račun za neke druge komponente. Drugo, kopija računa radi bez greške, bitan im je samo broj računa i broj te komponente.
|
a opcenito za sve ducane vrijedi da uvjek mozes otici tamo gdje je stvar kupljena i traziti prijepis racuna. sto je dakako besplatno.
|
kopija prolazi.....
Ja sam reklamirao Logi Z5500 s kopijom računa i dobio nove.... ;) U ve-milu za reklamiranje bilo čega ti treba kopija (ili original) računa i obavezno onaj jamstveni list naljepljen na kutiji... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:22. |