|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Instalacija igrice na sedmici
Klinac obožava utrke, pa je dobio neku igricu Scar na kojoj piše da ide na sve do XP-a. E sad, "ja sam mislila" da će ići bez problema i na novijem OS-u, tj. da ne bi vrijedilo obratno. Ali, ne ide. Instalacija prođe ok, ali kad dođemo do izbora jezika, javlja se poruka: Scar.exe has stopped working A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available. Što sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koja verzija W7 je u pitanju?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Mislim da znam u cemu je problem, ali je na forumu zabranjeno pricati o tome. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ovak. Ekstenziju .exe ima setup i starter. Na oboje sam otvorila compatibility i odabrala xp (nudi sp2 i 3).Probala sam oboje i - ništa. Čak sam probala i na 2000, misleći da je igrica možda izašla prije nego servispekovi. I ništa. I ako odaberem windows 7 - opet ništa. Rezultat: klinac se i dalje utrkuje na mojem kompu, a ja guštam u njegovom novom Dellu U23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Privremeno smo se zamijenili. Ne mogu mu skroz pustiti svoj komp, bez obzira koliko klinac ima dobar monitor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|