![]() |
Instalacija igrice na sedmici
Klinac obožava utrke, pa je dobio neku igricu Scar na kojoj piše da ide na sve do XP-a. E sad, "ja sam mislila" da će ići bez problema i na novijem OS-u, tj. da ne bi vrijedilo obratno. Ali, ne ide. Instalacija prođe ok, ali kad dođemo do izbora jezika, javlja se poruka:
Scar.exe has stopped working A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available. Što sad? |
Koja verzija W7 je u pitanju?
|
A jeste probali compatibility mod?
|
Pokusaj ovako:
Desni klik na .exe, properties, compatibility tab, "Run this program in compatibility mode for:" i selektiraj windows XP, OK |
Mislim da znam u cemu je problem, ali je na forumu zabranjeno pricati o tome. :banned:
|
Citiraj:
|
@Mansky pošalji joj poruku u inbox i rijesite problem..
|
Ovak. Ekstenziju .exe ima setup i starter. Na oboje sam otvorila compatibility i odabrala xp (nudi sp2 i 3).Probala sam oboje i - ništa. Čak sam probala i na 2000, misleći da je igrica možda izašla prije nego servispekovi. I ništa. I ako odaberem windows 7 - opet ništa.
Rezultat: klinac se i dalje utrkuje na mojem kompu, a ja guštam u njegovom novom Dellu U23. |
Znači, svi zadovoljni :D
|
Privremeno smo se zamijenili. Ne mogu mu skroz pustiti svoj komp, bez obzira koliko klinac ima dobar monitor.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:42. |