|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
![]() E ovako,imam jedan problem pri OC-u.Po defaultu mi je je FSB na 133MHz a memorija na 166MHz,i sada kad clockam FSB stavim npr. na 156(2.8GHz) onda i memoriju moram staviti na 156MHZ,znaći smanjim joj frekvu,umjesto da i nju dignem!!??Ako ostavim frekvu memorije na 166 ili je dignem onda mi se neće dići sistem.Probao sam staviti u asinkroni mod ali neće ni tako.Da li netko zna rješenje?E da,al npr. mogu ostaviti proc na defaultu a memoriju dići na 200MHz al to jedino,nema više nijedne druge kombinacije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pitaj Ice Fishremana on je imao ploču s itim čipsetom. Al meni to smrdi na ploču.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
wrong Isus , IceFisherman prije imati matšrotik , i on samo sanjati o overklokiranju , a sad IceFisherman imati Abit IC7 i on overklokirati sve po redu ![]() sorry Veki-os nemrem pomoci , malo gledaj po forumu po sigovima , zaklel bi se da sam vec videl kod nekoga tocno tu maticnu
![]() |
#4 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
ja sam ti zakleti intelovac ( bez komentara molim ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Nađi u BIOSU, ako ima di 133/133, ili 100/100... Ili možda di piše 1:1 ili 1/1 to je za sinrono. Na 200 asinhrono, sa tim chipsetom i tom memorijom - nemoguće. Ti bi išao preko 166 a imaš DDR333, neće ići samo tako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|