Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.06.2008., 15:00   #1
Ludy
Banned

Datum registracije: Jun 2007
samsung 2232bw vs lg226wtq

Kupujem novi komp pa me zanima koji je bolji od ova dva monitora. hvala bye.
Ludy je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2008., 15:09   #2
Majo
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Lg bi ja uzo ali ono koj god uzmes razlike se ocituju u nijansama.
Majo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.06.2008., 15:20   #3
gaudeamus
Banned

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Ludy Pregled postova
Kupujem novi komp pa me zanima koji je bolji od ova dva monitora. hvala bye.
Ja sam baš kupio prije 2 dana lg226wtq. Meni rođak ima 22 philipsa isto neki 220WS.. , koštao je 2200 kn tamo u prvi drugi mjesec i mislio sam da se općenito lg-ovi ne mogu s njim uspoređivat sa philipsom. onda sam otišao po stranIM forumima i našao krcato hvala za ovaj monitor , nakraju sam ga i sam kupio a u amd je ipod 1900 kn. Ovaj je monitor zakon: neopisiva bistrina, kontrsat, brightness nije da kad pojačaješ da sliKa pobjeljuje nego baš cijeli monitor snažnije svijetli. Kutovi su odlični. Kod ovog philipsa kad se gleda iz donjega kuta več oko 10 stupnjeva rapidno potamljuje slika, a kod mog lg nije što me ugodno iznenadilo. Tvornički je 2ms odziv što je odlično.

Ukratko : Sigurno je to da je odnos kvalitete i cijene najbolji među monitorima 22 od 1300 do 2500 a i bez ovih relativnih odnosa ,slika koju lg daje je jednostavno prekrasna. Ne znam šta je sa samsungom , ali ovaj je monitor pokosio philipsa ne u cijeni nego i kvaliteti. U ve-milu ovaj je monitort oko 2200 , AKO KUPUJEŠ AJDE U ADM.

naravno ti je dvi i kabel koji se dobiva s monitorom,
hdcp...
gaudeamus je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2008., 22:49   #4
Mikygs
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Ja imam 2232BW i jako sam zadovoljan njim.Ima odlicne boje i prikaz slikeKoji god uzeo LG ili Samsung neces pogrjesiti
Mikygs je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2008., 19:56   #5
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
samsung je mrvicu bolji..naravno ako dobrog i potrefiš.imao sam tog LG-a manje više ok monitor, al ovog kaj sad imam je puno bolji:meni je najbitnije da nema mrtvih pixela..
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2008., 23:36   #6
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
mislim da je glupo davat vise novca za monitor za TN.ca nije pametno dati vise od 2000kn iznad toga nemoj ic jer sve iznad toga je gubitak novca i neisplativost... Sad koji je bolji za neku nijansu je bolje 2232BW tako je vecina rekla a jel ta nijansa vrijedi 500kn najbolje je uzet phillipsa ispod 2000kn je i sa time je isplativ..
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 01:09   #7
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
mislim da je glupo davat vise novca za monitor za TN.ca nije pametno dati vise od 2000kn iznad toga nemoj ic jer sve iznad toga je gubitak novca i neisplativost... Sad koji je bolji za neku nijansu je bolje 2232BW tako je vecina rekla a jel ta nijansa vrijedi 500kn najbolje je uzet phillipsa ispod 2000kn je i sa time je isplativ..
Dosadan si sa tim svojim pljuvanjem tna.

Shvatili smo da je del za 5k kn super monitor, al isto tako nece svatko dati 5k kn za dela sa uber matricom.

I kad se vec prodajes za nekog eksperta, trebao bi znati da nije matrica sve sto cini monitor. Znam da je tesko shvatit, al probaj.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 07:06   #8
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
jesi ti procitao sto sam ja napisao fleks? ili ponovo te oci zezaju?? ja sam samo napisao da je glupo dat vise od 2000kn za tn.ca nista drugo pogotovo za nekog samsunga koji ne vrjedi tih para isto bi rekao i za neki drugi monitor. vidio sam phillipsa i super je kao i LG koji je isto tako dobar. samsung ima odlican dizajn ali razlika u cijeni nije opravdana osim sto pise na monitoru samsung.
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 13:04   #9
Boogie
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
2232BW, neko je jednom rekao.
Boogie je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori