gaudeamus |
21.06.2008. 15:20 |
Citiraj:
Autor Ludy
(Post 1063828)
Kupujem novi komp pa me zanima koji je bolji od ova dva monitora. hvala bye.
|
Ja sam baš kupio prije 2 dana lg226wtq. Meni rođak ima 22 philipsa isto neki 220WS.. , koštao je 2200 kn tamo u prvi drugi mjesec i mislio sam da se općenito lg-ovi ne mogu s njim uspoređivat sa philipsom. onda sam otišao po stranIM forumima i našao krcato hvala za ovaj monitor , nakraju sam ga i sam kupio a u amd je ipod 1900 kn. Ovaj je monitor zakon: neopisiva bistrina, kontrsat, brightness nije da kad pojačaješ da sliKa pobjeljuje nego baš cijeli monitor snažnije svijetli. Kutovi su odlični. Kod ovog philipsa kad se gleda iz donjega kuta več oko 10 stupnjeva rapidno potamljuje slika, a kod mog lg nije što me ugodno iznenadilo. Tvornički je 2ms odziv što je odlično.
Ukratko : Sigurno je to da je odnos kvalitete i cijene najbolji među monitorima 22 od 1300 do 2500 a i bez ovih relativnih odnosa ,slika koju lg daje je jednostavno prekrasna. Ne znam šta je sa samsungom , ali ovaj je monitor pokosio philipsa ne u cijeni nego i kvaliteti. U ve-milu ovaj je monitort oko 2200 , AKO KUPUJEŠ AJDE U ADM.
naravno ti je dvi i kabel koji se dobiva s monitorom,
hdcp...
|