|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Zvucnici
Postovani kolege i kolegice, cijenjeni forumasi - trebam pomoc! Naime, kupio sam 4.1 zvucnike Altec Lansing 641 i zelio bih ih sada spojiti na svoj laptop (konkretnije nx6715s). Kako ovi zvucnici imaju onaj front i rear prikljucak, trebao bih i ja na laptopu imati dvije rupice za ustekati, medutim - NEMAM! Imam jednu, najobicniju, za zvucnike ove obicne, i jednu za mikrofon... E sad... Kao rjesenje mi se namece ovo dvoje: 1.) kupiti neku externu zvucnu karticu koja ce imati ta dva utora (rupice) 2.) kupiti ono koje ustekam u komp, onaj neki adapter, pa u njega ustekam ta dva prikljucka Ako netko ima jos koje bolje i prihvatljivije, jednostavnije i isplativije - slusam! ![]() Zanima me jos koliko cu dobiti/izgubiti na kvaliteti s pojedinim, pogotovo u odnosu na zvucnu u laptopu, ili mi je jednostavno bolje da zaboravim ova druga 2 zvucnika...? I jos jedna relativno bitna stavka: za to rjesenje sam raspolozen izdvojiti do 200 kn, pa gledajte da Vase preporuke nekako ne izlijecu (bar ne previse) iz tog okvira... Unaprijed hvala!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
kaj te pobogu natjeralo da kupis 4.1 zvucnike??? kupi samo jedan 3.5mm splitter i upikni oba(rear i front) u njega a njega u lap. chipoteka, 5kn. ![]() slucaj rijesen, next! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
O bože. Taj nacin spajanja ti je najjeftiniji, imat ces u biti 4 front zvucnika i to je to. Da imas karticu sa vise izlaza imao bi 2 fronta, 2 rear. Recimo neki surround. Iskreno, tebi je svejedno kako to spojis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
a pitao sam te zasto si to kupio jer je danas uobicajen 5.1 sustav za koji se onda isplati neka bolja zvucna, ovako nemas koristi.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|