|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Acer 5520 - 0-24h up?
uzeo sam jednog Acera,bio je dosta povoljan...Acer 5520 konfiguracija : Athlon X2 TK-57 1.9Ghz integrirana nv 7000M 2 gige 160gige hdd itd... jel ga itko drži non-stop upaljenog?razmišljam da mi koristi za download cca mjesec dana... s obzirom da je to acer,pa i AMD u njemu...nisam siguran jel bi to izdržao. Jel drži tko lap stalno upaljen i spojen na punjač? ja svoj komp ne gasim uopće,kakva je situacija s laptopom?koliko je pametno?
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ak ima garanciju - probaj , pa koliko ide - ide ![]() ja sam svog iz potpisa najduze drzao 6 dana nonstop , punjac se je malo grijao , lap umjereno , posljedica (izgleda jer jos radi normalno) nije bilo ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Da vidimo šta će ljudi dalje reć... po meni nebi smjelo ništa bit,ali to s tim punjačima nije baš bajna stvar za bateriju u lapu,temperaturu... jesi smanjio frekvenciju proca ili nešto? Na njega ću stavi Leopard mac OS...nadam se da ima kao na macu opcija za rad na minimumu u osx-u
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mojem hp-u je situacija ovakva danas, a bilo je i duzih perioda. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nista smanjivao - sve na stocku , upalio , postavio sto da radi , stavio ispod stola i zaboravio gdje je ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|