![]() |
Acer 5520 - 0-24h up?
uzeo sam jednog Acera,bio je dosta povoljan...Acer 5520 konfiguracija :
Athlon X2 TK-57 1.9Ghz integrirana nv 7000M 2 gige 160gige hdd itd... jel ga itko drži non-stop upaljenog?razmišljam da mi koristi za download cca mjesec dana... s obzirom da je to acer,pa i AMD u njemu...nisam siguran jel bi to izdržao. Jel drži tko lap stalno upaljen i spojen na punjač? ja svoj komp ne gasim uopće,kakva je situacija s laptopom?koliko je pametno? |
Ak ima garanciju - probaj , pa koliko ide - ide :)
ja sam svog iz potpisa najduze drzao 6 dana nonstop , punjac se je malo grijao , lap umjereno , posljedica (izgleda jer jos radi normalno) nije bilo ... |
Citiraj:
Da vidimo šta će ljudi dalje reć... po meni nebi smjelo ništa bit,ali to s tim punjačima nije baš bajna stvar za bateriju u lapu,temperaturu... jesi smanjio frekvenciju proca ili nešto? Na njega ću stavi Leopard mac OS...nadam se da ima kao na macu opcija za rad na minimumu u osx-u |
Mojem hp-u je situacija ovakva danas, a bilo je i duzih perioda. :D
http://www.max-save.org/pix/z64t7wi.jpg |
Nista smanjivao - sve na stocku , upalio , postavio sto da radi , stavio ispod stola i zaboravio gdje je :) i tu i tamo provjerio kak ide ... ma ici ce ti tih 30 dana bez problema ... mislim da bi i 90 dogurao da treba :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:48. |