|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Utorrent 1.7.7 i t-com 8mb mreza
pozdrav! ovako...imam utorrent 1.7.7 i konekciju interneta 8mb,donedavno sam imao 2mb i skidao je 180-200kbs..al posto sam dobio novi komp instaliro sam novi utorrent i povecao brzinu misleci da ce brze skidad file-ove...al on mi sad skida samo 100kbs..upload mi na 10 a download na 0, a seedera ima 64.. pitanja su ovo: zast mi tak sporo skida i dal je pomoglo to sto sam brzinu interneta povacao na 8mb..,i kak da namjestim utorrent pokuso sam preko turtoriala al neide..zar nebi trebalo skidat preko 200kbs??thx ![]() ![]() ![]() pozdrav iz broda! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Koliko ti skida s nekog http sajta. Probaj to pa javi kolika je brzina |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Provjeri jel' ti uopće otvoren port koji uTorrent koristi... Moguće da "novi" uTorrent ima drugačiji port nego što ti je "stari" uTorrent imao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
otvoren..sve uredu s portovima... cak sam otvorio u vatrozidu windowsa port da ga pusta Zadnje izmijenjeno od: MinimalSB. 07.05.2008. u 19:06. Razlog: cak sam otvorio u vatrozidu windowsa port da ga pusta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Probaj stariji utorrent |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
pa skidas sa neke spore stranice :S
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo da se ubacim.Zanima me kakva je procedura povećanja brzine s 2 mbps na 8 mbps u t-comu? Trenutno imam na 2mbps flat,adsl glasi na mog djeda.Treba on ici s menom u t-com radi nekih potpisa ili se može samo online? Hvala na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Počni već jednom edit koristit.Nemožeš skidat 700kbps,BT ne funkcionira na taj način,ako ti povuče 150,200kbps,uhvatio si boga za bradu.Skidaš onako kako ti seederi daju.Ako oni uploadaju 1,2,3,5kbps,nemožeš ti skidat brže. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
nazoves i kazes da ti povecaju brzinu na 8 mb...al moras s kucnog i to je to.u roku dan ti povecaju.. ok..koristit cu edit..i hvala na odgovoru...sad sam bezveze poveco brzinu interneta..bolje da sam osto na 2mb 280kn ti je 8mb nema frke zbog upada..i ja sam noob kak kazu starosjedioci ovdje za nas pocetnike |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Probaj skidat neke manje torrent fajlove,gdi ima 50 seeder i 10 leechera,pa buš onda videl brzinu.Npr. neki muzički album od neke grupe,uglavnom fajlove do 100 mb. Jer na ovim većim stvarima,popularnim igrama itd.nitko neće seedat,samo štopaju brzinu i zato sporo ide.Igra od 6 giga se skida skoro tjedan dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@MinimalSB koji router imas?Provaj stavit port i u router i u utorrenmt 49152,takoder u roteru otvori za TCP/UDP protocol..PS.Imam i ja brzinu od 8mb i kad skidam sa javnih trackera ne bude brzina nesto strasna,ali kad skidam sa private trackera max. sta ide je 840kb/s a neke sam povlacio do 1MB/sec.... Zadnje izmijenjeno od: Joke. 17.05.2008. u 14:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
skinuo sam shareware net limiter imam probno na 28 dana...cuo sam da on pomaze pri limitu uploada..al ja kad stavim na torrent upload limit 10...meni download na 0 Zadnje izmijenjeno od: MinimalSB. 07.05.2008. u 23:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
Evo,privatni tracker,22 seedera.800kbps. U biti,najviše ti zavisi od seedera,a na privatnim trackerima je takav ne balkanaski mentalitet pa ne škrtare na uploadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
jajec vidi na ovoj stranici http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/ ako ne tu onda pogledaj ovdje https://user.t-com.hr/
![]() |
#24 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Jup javni trackeri su najloši. Malo broj seedera, a veliki broj leechera. Probaj na nekom privatnom trackeru tipa THR ili Demonid. Za njih ti trebaju pozivnice a možeš ih zatražiti ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=104761 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Pogledaj moj odgovor ovdje.... http://forum.pcekspert.com/showthrea...85#post1037785 No, ne kazem da je sve u krivim postavkama...mozda jednostavno nesto sa programom ne valja. Ako je tako, ispricavam se onome koji je napravio vodic za uTorrent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
bok...evo mene opet...imam opet problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|