|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Automatsko pokretanje Win XP pro
Pozdrav društvu! Pošto sam nov na forumu ispričavam se u slučaju grešaka. Lijepo bih molio ako mi netko može pojasniti kako podesiti Win xp pro. da se prilikom uključivanja dižu direktno u određeni account, ako je to uopče moguće. Radi se otome da računalo radi nekih 6 sati bez nadzora (radio), pa je u slučaju nestanka struje i sličnog podešeno da se automatski pokreče. A dizanjem sistema pokreče se i software. Unaprijed zahvalan ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
U BIOS-u si podesio da se računalo uključi nakon ponovnog dolaska struje ? Ok, što se Windowsa XP tiče, napravi slijedeće: 1. otvori regedit 2. nađi ovaj ključ: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon 3. 2klik na entry DefaultUserName, unesi svoj username; 2klik na entry DefaultPassword, unesi svoj password (ako nema DefaultPassword vrijednosti, odi na edit->new->string value i napravi ju. Zatim unesi svoj password u kreirani entry. 4. 2klik na entry AutoAdminLogon unesi 1 u njega (ako nema tog entry-ja napravi ga na način opisan u prethodnoj točki te unesi 1 u njega Zatvori regedit, restartaj PC. User bi se trebao logirati automatski.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Isprobano i radi! Hvala! |
![]() |