|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja imam Jabru i ne radi. Nije neka pomoc ali ono :S |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja imam malo slabiji model HBH-PV702 i toshibin bluetooth ga uredno prepoznaje. U device manageru se pojavi kao jos jedan playback / recording device pa se moze koristit u bilokojem programu (skype, MSN) za IP telefoniju i funkcionira odlicno. Cudno mi je cut ovo za Jabru, ipak je to renomirana firma. Bit ce prije da software od BT adaptera ne prepoznaje slusalicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
u kompu imam bluetake dongle. Koristio bi i za mob ali i za skype/msn, ali ako ne radi na kompu ne isplati mi se bas kupovati jer vise kupujem radi kompa posto dosta razgovaram preko skype-a, a sad imam one kvarkove sluske za 18kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ja ti mogu potvrditi da plantronics voyager 520, plantronic audio 590a, samsung sbh100, samsung sbh700 i motorola s9 meni uredno rade kao glavni audio device (stereo) ili kao headset (za skype) a moze i oboje (slusas mjuzu, dodje poziv na skype pa se prebace u headset nacin) ![]() mislim, trebali bi svi bt headseti/slusalice radit, ako ne rade onda je bt stack u komi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
vidim da dolazi sa bluesoleil, dobar bt software i sigurno ce raditi. samo sa dongle'ovima znaju doci starije verzije tako da updejtaj software ako bude problema ![]() http://www.bluesoleil.com/download/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pijem samo KAJ
|
sam da jos pitam kak se to cudo puni, sta se dobije kakav punjac ili sta??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
U pairing mode je stavis tak da kliknes tri puta ili tak nekaj ( Uglavnom pise ti sve u manualu). @vodokotlic I ja mislim da je stvar u softwareu jer sam sad na Visti i nisam se bas nesto previse zabavljao time ali cu probati jedan dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pijem samo KAJ
|
evo slozeno i sve radi. Jos jednom zahvaljujem na odgovorima ![]() EDIT: mali help. Sad sam slozio da radi na slusalicu ali se ne cuje nista na zvucnicima?!?!? Kak da sad to slozim, probao sam stavit zvucnike kao def, a sluske diseblati ali tak ne funkcionirra (inace OS je vista) EDIT 2: slozeno i to (treba iskljucit kvacicu na "give exclusive mode application priority" u speaker properties) Zadnje izmijenjeno od: Problem. 22.05.2008. u 00:24. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|