![]() |
BT slusalica za mob na kompu
zanima me dali bi ovo radilo mi na kompu kao sto funkcioniraju normalne sluske sa mikrofonom ali zicne
|
Ja imam Jabru i ne radi. Nije neka pomoc ali ono :S
|
ja sam imao neku iz lidla..i radila je, nije bila bas neka kvliteta,. ni domet, ali imao sam zvuk preko nje...
|
Ja imam malo slabiji model HBH-PV702 i toshibin bluetooth ga uredno prepoznaje. U device manageru se pojavi kao jos jedan playback / recording device pa se moze koristit u bilokojem programu (skype, MSN) za IP telefoniju i funkcionira odlicno.
Cudno mi je cut ovo za Jabru, ipak je to renomirana firma. Bit ce prije da software od BT adaptera ne prepoznaje slusalicu. |
u kompu imam bluetake dongle. Koristio bi i za mob ali i za skype/msn, ali ako ne radi na kompu ne isplati mi se bas kupovati jer vise kupujem radi kompa posto dosta razgovaram preko skype-a, a sad imam one kvarkove sluske za 18kn :D i od njih me usi bole jos pola sata od kad ih skinem (da ne spominjem da mi desna slusalica je krepala)...
|
ja ti mogu potvrditi da plantronics voyager 520, plantronic audio 590a, samsung sbh100, samsung sbh700 i motorola s9 meni uredno rade kao glavni audio device (stereo) ili kao headset (za skype) a moze i oboje (slusas mjuzu, dodje poziv na skype pa se prebace u headset nacin) :)
mislim, trebali bi svi bt headseti/slusalice radit, ako ne rade onda je bt stack u komi.. |
ma nista...ja cu kupit, a ako nece radit vratit cu (ako se ne varam u roku par dana imam pravo vratit robu bez objašnjenja)
Edit: ako pomaze imam takav dongle (kolko vidim podrzava headset) |
vidim da dolazi sa bluesoleil, dobar bt software i sigurno ce raditi. samo sa dongle'ovima znaju doci starije verzije tako da updejtaj software ako bude problema :)
http://www.bluesoleil.com/download/ |
sutra kupujem pa cu vidijet. Hvala na odgovorima :chears:
|
sam da jos pitam kak se to cudo puni, sta se dobije kakav punjac ili sta???
|
PACKAGE CONTENTS:
* Sony Ericsson HBH-PV703 Gray Bluetooth Headset * AC Travel charger * User manual ili ovaj link tu kaže da se može punit preko usb-a |
evo, slusalica je kupljena. Piše da se mora prvo 8h puniti pa cemo onda vidjeti. A koko bi to opce trebalo funkcionirat, na njoj BT je nonstop ukljuceni i samo ga komp treba naci ili?!?!?!
|
moras je prvo u pairing mode stavit, onda sa kompa potrazi okolo uredaje. kad je nadjes pin je obicno 0000, konektaj se, nastelaj audio device i to je to.
|
a kako je stavim u pairing mode?
|
U pairing mode je stavis tak da kliknes tri puta ili tak nekaj ( Uglavnom pise ti sve u manualu).
@vodokotlic I ja mislim da je stvar u softwareu jer sam sad na Visti i nisam se bas nesto previse zabavljao time ali cu probati jedan dan. |
evo slozeno i sve radi. Jos jednom zahvaljujem na odgovorima :chears:
EDIT: mali help. Sad sam slozio da radi na slusalicu ali se ne cuje nista na zvucnicima?!?!? Kak da sad to slozim, probao sam stavit zvucnike kao def, a sluske diseblati ali tak ne funkcionirra (inace OS je vista) EDIT 2: slozeno i to (treba iskljucit kvacicu na "give exclusive mode application priority" u speaker properties) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:22. |