|
![]() |
#1 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Mozila fejvorits
ja formatirao i presnimio prije formata cijeli mozila folder i sad neznam vratit fejvoritse, Može mali help? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
dum dum dum , dumdumdumdum , dum , dumdum - cuje se zvuk bubnjeva , a crveni zastor se polako odmice , na pozornici - cojvek sjedi za racunalom , na ekranu mu vidimo Mozillu i on posta linkove mozille tipa Mozilla , on je mozilla God , tko je taj covjek ? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Uf mislim da si se lagano zeznuo sto nisi prije formatiranja postavio pitanje jer ako me moj osjecaj ne vara ti si presnimio samo folder iz Program Filesa a u njemu se bookmarci ne nalaze ![]() Ali opet ako si presnimio "X:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla" onda samo vratis taj folder i sve su postavke natrag a ako zelis samo bookmarke onda u profilu nadjes bookmarks.html i kopiras ga na mjesto novoinstaliranog. Mozes cak i inapraviti import.
![]() |
#4 |
Sannin
|
iman osjecaj da je on presnimo program files folder... ![]() prije je sve bilo tamo sad imas ovaj documents&blahblah folder sam puno gluposti...
![]() |
#5 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Jebiga taj sam presnimio. Mislio sam pitati prije ali dobio novu grafu pa sam brže bolje da ju istestiram presnimio samo najosnovnije pa na format. Imam još jedan malji probljemo. Kad sam formatirao na d driveu su mi bili my documents, zajedno sa alcoholom i još nekim sitnicama, sveukupno 13GB. Nakon formata ja idem start/desni klik maj dokuments/i odaberem da mi my dokuments postane D:/my dokuments. Kreten umjesto da mi prebaci nove fajlove u taj folder i uzme ga kao my dokuments, idiot mi zabrani pristup folderu. nakon formata ( novog) zauzeće D-a mi je 46GB, a Kad sve označim osim my Documents napiše mi 33GB. Znači očito još ima tih 13GB na sebi aliu im nemogu pristupiti. Kako da to sredim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sannin
|
da stvarno... da ne pucamo glavom o zid sta si ti napravio uzmi neku ntfs-dos boot disketu i samo to prebaci ![]()
![]() |
#9 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Citiraj:
Ovaj smajli me malo buni. Jel stvarno ima NFTS-boot disketa ili me ti to zajebavaš?:confused: De kak da ju napravim?:confused: Objasni mi i imaš Virtualnu gajbu pive. Dvajst komada. Efo ti i kapara ( predujam). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sannin
|
evo ti , knock yourself out ![]() P/S doduse ovo sto sam sad stavio ide na cd... ali ima ih i za disketu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
As I promised! Evo ostatak gajbe! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Sannin
|
pricekaj prvo da vidis jel radi... koliko sam se ja puta zaletio... ![]() -stvarno nema da virtualne pife... 0 kalorija 0 okusa 0 sala... ![]()
![]() |
#13 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Lega pa to nece ici tako lako. Imam hard 60gb. C: mi je 5GB NTFS, D:mi je 48GB NTFS, a E mi je 2.5GB FAt 32. Kao prvo bed mi je jel nemam dovoljno prostora na fat particiji a program nemože snimit na NTFS. drugo, Svi fajlovi, kojih ima oko 10,000 bit će u 8+3 formatu, i treće morao bi prebacivat folder po folder. Dali ima neko elegantnije rješenje da probam prije nego userem kompletan my documents. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Sannin
|
ne shvacam ovo " program nemoze snimit na NTFS" izvadi hdd odnesi u prijatelja i tamo prebacite...
![]() |
#15 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
To mi je napisao. Nisam pokušavo snimat jel nemam mjesta na hardu, ali je u helpu rekao da se ne snima fajl na istu particiju sa k0je se uzima, i da je to običan ms-dos copy i da može snimati samo na fat32 particije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Sannin
|
pa nije da pravis recovery... ne znam zasto ne bi smio na istu particiju stavljat..? ako ne radi dobro - proguglaj samo "ntfs dos boot"
![]() |
#17 |
Moderator
|
Knoppix ![]()
![]() |
#18 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
Kupi ga od nekoga tko prodaje razne distribucije. http://new.linux.hr/linux-ljudi.php Mozes ga i downloadat: http://www.knoppix.net/get.php
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|