|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
gdje kupovati?!
evo pisem onako potaknut neugodnim iskustvom kupovanja u pojedinim hrvatskim informatickim trgovinama; konkretno "Hg shrotu" i "Info-gamadi" u prvoj navedenoj imao sam vise neugodnosti: prije 2 godine kupio sam cd-rw (plextor,1700kn), doso doma isprobo i on ne radi, pa sam prije negdje godinu dana kupio cijelu konfiguraciju (u biti u dijelovima, ali ipak konfiguracija) i dobijem neispravnu maticnu i procesor. jos da bude gore maticnu su mi zamijenili dok procesor nisu htjeli, tvrdeci kako sam ga ja potrgo (a prethodno sam ja osobno provjerio taj proc kod vise frendova i nije radio)... kod info-gamadi prilikom kupnje maticne dobio sam samo plocu, bez iceg, bez prirucnika, a sto je stvarno jadno poslali su mi "preprzene" drivere ( na neorginalnom cd-u), mislim nije tako strasno ali covjek ocekuje da dobije ono za sto je posteno platio... a ja nisam jedini, znam dosta ljudi koji su se takodjer zalili kvalitetom proizvoda pogotovo iz "Hg shrota"... i tako sad planiram nesto dogradjivati komp pa vise ne znam gdje bih kupovao, najradije bih otiso u Austriju, Njemacku (ali zbog garancije...) eto pisem da bih upozorio ljude (iako vjerujem da vecina zna) kako im se nebi dogodilo isto sto i meni Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Gle napisao bih jedan dobar dućan ali kako piše (Nema reklamiranja profitabilnih firmi ) neću ti reći da imaš u Feniks kompjutori u Maksimirskoj ![]() Tamo mi frend radi i firma je provjerena i vjerovatno najjeftinija! ![]()
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#6 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Links i kod dankeca
![]() |
#8 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
E baš kad smo kod linksa. Narućio sam tamo neke stvari za ne malo love i prekjučer mi poslali predračun i jučer zove netko iz linksa i stari se javi a ovaj da zašto mi več nismo platili taj predraćun bla,bla,bla da su nam ga poslali prije nekoliko dana... pa mislim stvarno kakav je to naćin?! Stvarno je bezobrazno navalio!!! Razmišljam da ga drugdje kupim. Tako se ponašao kao da smo mi već dobili robu a nismo platili. ![]()
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Topic premjesten, jer nema ama bas nikakve veze s komentarima i prijedlozima (u svezi PCE-a)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
Pozdrav ! Eto ne javljam se baš previše pa da se javim kad znam o ćemu se radi. Da kažem nešto sitno u vezi tvoje narudžbe. Postavljena je na netu 2 dana prije nego te je netko telefonski kontaktirao i pitao da li je narudžba uplaćena. Tebe nije bilo kod kuće pa je kolega bio slobodan razgovarati sa ocem da li ta narudžba stoji kako bi Vam mi mogli sačuvati rabu još koji dan. Znači apsolutno nije točno da ga je pozivao na red samo je konstatirao da neće biti u mogućnosti još dugo vrijeme držati stvari na rezervaciji. Po reakciji kolege ne vidim da je razgovor završio nekom žzćnom rasdravom nego više dogovorom. Mi kao tvrtka tebi za tvoj novac ne diktiramo gdje i kada ćeš kupiti samo želimo izbjeći nezadovoljstvo korisnika koji odgode neku uplatu, a onda ju uplate u trenutku kad određenih artikala nema i tu nastanu muke. Tvoj otac je još dodao kako mu je nerazumljivo kako je rezervacija samo 48 sati jer da se i on bavi nekakvim poslom pa da za svoje kupce rezervira robu dulje odd 2 dana. Nažalost mi stvarno nismo u mogućnosti dulje rezervirati robu što je u informatici logično, ako zbog ničeg drugog pa onda bar iz razloga da cijene stalno padaju pa neku kupovinu koja će uslijediti tek nakon 14 dana ne isplati dogovariti toliko ranije. Naposlijetku se osjećaj slobodnim malo prošvrljati po netu pa vjerujem da ćeš uočiti "promptnost isporuke" kao jednu od naših odlika. Druge primisli nismo imali niti kada smo nazvali tebe tek da ti ako si sebi želio pokloniti nešto taj poklon dobiješ što je brže moguće( osobno znam kakav sam kada nešto očekujem). I za kraj isprika, ako smo se na ikoji način ponijeli neprofesionalno prema tebi ili pak tvojem ocu jer kupac je uvijek u pravu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() [ I za kraj isprika, ako smo se na ikoji način ponijeli neprofesionalno prema tebi ili pak tvojem ocu jer kupac je uvijek u pravu! [/B][/QUOTE] kapa dole, majstore!! ![]() ak bi neko isel za predavaca ovim takozvanim trgofcima hardweraja po zagrebu i okolici,nikog drugog nebi se mogel setit nego tvoje malenkosti i ostatka tvoje ekipe! danas je nazalost jako tesko naci bas sve sto si covjek pozeli od hw na jednom mjestu,al vas duckas je fakat pravo osvjezenje u moru sivila i neljubaznosti....nema sve..al je na dobrom putu.... ne velim da ste naj(da se ne umislite!) ali svojim serioznim i usluznim pristupom potencijalnim kupcima jaako popravljate los utisak o trgofcima hw koji je vise nego ocigledan kod nas,svakodnevnih ludaka koji ganjamo kakav rijedak primjerak hw!jer..musterija je uvijek u pravu ! tak su me barem ucili na trgovinskom poslovanju i osobnoj prodaji na Kennedyevom trgu davnih 80 -ih!ima i nas svakakvih,ne velim,ali trgovac, bez obzira na vlastito nezadovoljstvo, mora biti usluzan i pristojan prema kupcu,a ne jedva cekati da ga se rijesi ak skuzi da ovaj ne misli ostavit par soma kn ... tu ste fakat za 6 ,a ne za pet...recimo ,moje osobno misljenje kad sam prvi put upal kod vas je bilo: daj odi van, tu nema kruha...medutim i Tihomir i ostatak ekipe me je debelo opovrgnuo.. e, nije ovo epitaf vama i vasoj firmi, vec samo mojih 5 lipa u ovom threadu...a vama preporuka...samo tak i nadalje ,na zadovoljstvo vas i nas...i btw...ma dajte malo te silne vitrine aranzirajte i napunite sa malo vise stila...moram decke maltretirat i nalukavat se po skladiscu umjesto da mi se to gurne pod nos i proda ... ostatak ..mogli bi opet otvorit kukulele thread o zlocestim trgofcima hw...a?? ..bolje ne ...opet bi se zagusili ko i zderonje..... al bas si mislim.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
svaka čast majstore! stvarno ste svjetske face i mnogi bi se mogli ugledati na vas :clap: :clap: :clap: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni je Links zakon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Isprika prihvaćena! Ma nije problem samo stari ima milijun problema telefon zvoni stalno radi 100/h i baš ste u krivo vrijeme nazvali! I ja se isprićavam! Svaka pohvala vama i linksu.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Treba kaj skurit??
|
Ja sam do sada većinu dijelova uzimao u Nobilisu i za sada nisam imao nikakvih problema, a i ljudi su tam fakat OK. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
ja sam se skoro rasplakao ![]() zašto bi kupoval u dučanu di je roba mrvicu jeftinija,prodavači se ponašaju ko da sam im došo prodat ciglu,trpaju ti kojekakve gluposti,neispravnu robu, tdi...rađe idem tamo di me dočekaju s osmjehom ![]() ![]() :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: za links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() baš mi taman treba jedna nova grafulja i znam di bum je kupil..!!
![]() |
#19 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ma šalim se.....dečki danas nisu mogli vjerovat da sam tražil najjeftiniju ploču za AMD proc...mislim,nakon tolko jakih kupnji...Mitzek spal na Aopen pločku od 270 čuna!...al sam im objasnil...nakon 3 donirana pc-a u razred moje juniorke..skurili su ploču il je jadna krepala od napora(Jelc...ona tvoja..)..pa ono,braco kaj sam samo ja tatek??tja,da dečica ne plačeju,a tata Mitzek i tak teeeško za dana dođe na red za svojim kompom...drugi tateki su igrali džepni biljar kad je trebalo nekaj pridodati..a meni žal dečice...pa sam spojil ugodno s korisnim...eto.. da sam se jadan još i rasplako ,morti bi i od Ljinksa dobil i nekaj mukte! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
|
Hvala! Hvala! @Mitzek Ni ne mislimo da smo naj. Jednostavno gledamo odraditi korektno posao. Istina je da smo iskusili da je otvaranje informatičke trgovine isto otvaranju birtije u istom prostoru gdje se promijenilo par vlasnika (čitaj ![]() ![]() Hvala na pohvali, ali ruku na srce radimo stvarno ono što se od takvih tvrtki i očekuje na način na koji se očekuje. Ako mogu biti iskren postoji stalni pritisak što se tiće kvalitete usluga unutar Linksa i u ovom trenutku nismo potpuno zadovoljni načinom na koji odradimo posao i smatramo da još imamo puno prostora za poboljšanja u svim segmentima. Svjesni smo i da uskoro dolazi iduća faza u kojoj s povećanjem prometa moramo bar održati razinu usluga od prije. Kaj se tiće staklenih vitrina sve znam ![]() @Horza Hvala majstore, a po nama je to i cilj, nametnuti neke norme poslovanja u kojima će kupci i trgovci uočiti što je sve potrebno da se u dućanu korektno odradi posao.(dovoljan broj ljudi, dovoljna marža da se to pokrije, volja, kapital koji se drži u reklamacijama etc etc). Osobno mislim da su ljudi umorni prodaje tipa "pokretna traka" i da će se u idućem periodu prikloniti boljoj usluzi uz prihvatljivu razliku cijene, jer se nemože sakriti da se u tom djeliću dodatne zarade krije prostor za pružanje kvalitetnije usluge kupcu. Uz to mi je jako drago da je sve veći postotak ljudi koji se kuži u kompove i vrijednost komponenata te što valja,a što ne. Drago mi je jednostavno iz razloga jer se konačno može ljudima objasniti zašto da potroše malo više te da taj novac nije bačen u vjetar. Ja osobno sam sretan kad čovjek ode s poštenim kompom pod rukom doma. Zadovoljan sam i da kod Vas i na njuzima imamo dobru prođu jel je teže udovoljiti ljudima (kritičniji su, znaju više) kojima je komp više od nužnog zla. Svemu tome valja i nadodati kakvo je Defaultno raspoloženje prema trgovcima HW-a. @Tor@Rendula Hvala dečki vidim kupili ste kod nas i odlučili doći opet.To govori više nego bilo koja riječ. @BSA ![]() Na kraju makar je ovo tvoje Mitzek u šali da i na to odgovorim. Nemremo se pohlepit jer ne radimo ovaj posao samo zbog novca. Radimo ga zbog novca u mjeri da nam je stalo da imamo dovoljno novca za normalan život i sigurnost da možemo i dalje raditi ovo jer to volimo. Ova sa zblokavanjem dečki odnosno možda nedovoljnom pokrivenošću zaposlenima se može svakako desit u određenim periodima, ali ćemo to fakat gledati riješiti što je brže moguće. Kod nas to potraje možda malo dulje, ako nastupi takva situacija jel želimo biti sigurni da smo dobro odabrali koga želimo zaposliti. Na kraju i Vi svi skupa sami možete pomoći da mi održimo dućan onakvim kakvim biste ga Vi htjeli imati. Neki kratki mail kad vidite da neš ne štima, neka ideja ili pak opaska, na kraju krajeva i pokuda ako baš mora je dobrodošla ![]() ![]() Ajd! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja samo znam da nitko nije očima okrenuo kad sam se pojavio s kilerom u ruci iz kojeg je kapala voda i reko meni treba kučište u koje će ovo stat. Nakon kaj je čovjek ispred mene bio gotov s kupovinom je počelo rastavljanje kučišta trapanje kilera nutra računanaje, mjerenje itd. A na koncu i skupljanje vode koja je kapal iz kilera, akd nisma dobio disketu za SATA sam smao došao i odmah je bila snimljena ( fala Hrvoju koji je tri kutije otvorio da bi ju našao i prekopao par disketa da vidi na koju će snimiti).
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ono da se ne umislite..... ![]() pri meni veliju onu staru :bolje sprijeciti nego lijeciti... ![]() a za sve ostalo i da nam tak budete i nadalje:clap: :clap: :clap: :clap: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
@Denis: Tražiš pokudu? Zakaj nemate dostavu za 50 kuna +?? ![]() Treba mi AS5 pasta, a ne da mi se skokonut do vašeg dućana ![]() Nisam još kupovao kod vas, ali sad budem sigurno, da se i sam uvjerim prejeruju li ljudi, ili stvarno imate ljubaznu (i informatički obrazovanu). Živi bili pa vidjeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ekspert iz sjene ...
|
@ Denis .... Evo ja vas ne volim ![]() U pi*du strininu, svaki put kad dojdem do vas vidim svega dr*ka u vitrini. Tak sam kaj šečeraš u slastićarni - sve bih, a nesmem ![]() Sad sam baš švrljal po cijeniku .... jjjoojj pak svega ima ![]() Ali neka, neka, Sapphire 9800 pro oko kojeg te gnjavim 2 dana - danas dolazim po njega s motorkom i ako još nije stigao, uzimam 10 ventova, da se malko smirim ![]() Hvala ti Bože da imam karticu na firmu ( a firmi treba 9800 pro zbog bržeg Excela ![]() Na žalost imam karatker seksualnog ovisnika dok šeće po kupleraju, a baš je danas 35% popust na stare mušterije ![]() ![]() Sad ozbiljno ... zanima me kada ćete ( ako ikada ) staviti cijene na karticu kao za cash. Ako ništa barem za pojedinačnu kartičnu kuću. Ve-mil recimo ima za AMEX, HG-spot za Master, a Links :confused: , Links ništa. Pa ne može to tako gospodo, ja sve kupujem na plastiku i zahtijevam popust na količini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
|
@Paske LOL, ti dođeš sim, a ja tu moram biti cijeli dan i buljiti u to ![]() Kaj se tiće kartičara sve ti to ide polako po prometu. Mi ne zaradimo više, a za bolje uvijete nažalost mora proći još vremena no leći će to korako po korak P.S. Grafičke dolaze popodne nazovi samo dučkas ili pusti mail prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
ccccc, ajos nismo ni mojukATIcu zalili!!!!!!!a on bi vec trzil..... pri ljinksu kupil na karticu za 2k kuna i preprodal pri nas na Trznici za 2,5k kuna i to jos dok mu ne skinu lovu s racuna!!! cist me sram kaj sem Prigorec kad mi se ovaj skePa javlja i sramoti mi Prigorsku naciju! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: evo ti ga sad...
Citiraj:
![]() Ko tebe hebe, sutra da si bil vu Zaprešiću i idemo lokat. Okupi ekipu lokalnu s PCE i deri miško. Moramo zaliti puno pivčuga da se opere prašina s police na ljepuškastim 9800 pro ![]() Sad to kaj bum ja prodaval preko Plavog - to je već slobodna trgovina ![]() Jućer mi je neki lik poslal ponudu za 9700 pro za 2975 Kn --- e crko sam od smijeha ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
tak da se zna! i usput,bum te tuzil!!!! a kome....???se same pitaj!!!morti bu ti vec nek jen mrtvozornik triebal da te sloze po crnim vrecicama......btw,kajeee, jos nisi nafcil skrivat odreske od kartic i garancije pa sad spastamo svi..... ![]() ![]() tak si otroven kak da si se gloga najel,ti cunfut jen! nemas telefona,brzoglasa da se javis starom svatu i prijatelu,sam bi mukte pil i jel!!!!a neeeeee,tak i tak si me proglasil skrcem pak te onda ja pozivlem nafrisku Figu!a mozes dobit i Gledance ak bus dobar! ha oso ja u k..OT pak se selim na Zderonje da ga nastavim proklinjat! eeeee,Denis@ljinks...on ti kuri karticeeeeeee, nemoj mu priznat rekljamacijuuu!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() skePa,bumo onda zalili kATIce il da nastavim.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Registered User
|
A gle nemre skurit karticu kad mi sam skurene prodajemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Denis eto vidiš da nisam napisao ovaj post ti ne bi složio onakvu poruku i ovi ljudi se ne bi ovako raznježili i kolko mi se ćini imaš par kupaca više! ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|