|
![]() |
#1 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
Igre sa piratima
jel postoji koja dobra piratska igra? prije jedno 5-6 godina sam igrao jednu ali se nikako vise nemogu sjetiti kako se zove da ju kupim... pocinjao si sa malim nekim brodicem, moglo se birati za koju ces stranu igrati (na kraju postanes pirat kad pobjedis nekog bossa na Isla Mona-i). uglavnom, nemora biti bas ta igra ali nesto u tom stilu... trazio sam tu po forumu ali nemogu bas naci, ima jedna tema nekih 20 stranica nazad ali koliko sam skuzio to je online igra a meni treba bas cisti single player jer cu to na brodu derati..
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Hmm, po navedenom mi zvuči kao Age of Pirates (ne znam koji nastavak), no podsjetilo me na Pirates of the Caribbean. Toga sam se naigral nekaj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
|
Citiraj:
je, age of pirates... sad si me sjetio. a ovu drugu sam taman skinuo "trial" verziju, pa cu isprobati. cini mi se slicno. jedino nemogu grafiku nikako nastimati, nego je izgleda fixno u 4:3 sa default detaljima
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pirates if the Caribbean Age of Pirates Age of Sail Monkey Island ![]() Tropico 2: Pirate Cove Black Buccaneer Pirates of the Burning Sea (ali to je MMO, tako da od tog nista) Drugog se niceg ne mogu sjetit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Pirates of the Carribean FTW usto ja bih još preporučio Port Royale - 2,3
![]() |
![]() |
#6 |
|
a skidam sada demo od ovog age of pirates 2, da vidim dali to izgleda sta bolje. koliko sam skuzio po recenzijama nije bas dobro prosao zbog nikakvih kontrola. ali nadam se da bar nema bugova kao onaj age of pirates koji sam igrao prije par godina... a gle, ti si nabrojao sve igre, ali koja je dobra ![]() koliko vidim, port royale je vise neka strategija? to imam pokriveno sa empire-om...
![]() |
#7 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Sid Meier's Pirates! Pirates of the Caribbean |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#10 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
meni je zao sto je Armada of the damned otkazana to bi mi bio vrh takvih igara |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
POTC je u biti Sea Dogs 2. Tako da slobodno može preskočiti prvi dio jer nema neke razlike. Osim što ova novija puno bolje izgleda. ![]() Koga zanima može posjetiti: http://www.piratesahoy.net (mod za POTC) |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|