![]() |
Igre sa piratima
jel postoji koja dobra piratska igra? prije jedno 5-6 godina sam igrao jednu ali se nikako vise nemogu sjetiti kako se zove da ju kupim... pocinjao si sa malim nekim brodicem, moglo se birati za koju ces stranu igrati (na kraju postanes pirat kad pobjedis nekog bossa na Isla Mona-i). uglavnom, nemora biti bas ta igra ali nesto u tom stilu... trazio sam tu po forumu ali nemogu bas naci, ima jedna tema nekih 20 stranica nazad ali koliko sam skuzio to je online igra a meni treba bas cisti single player jer cu to na brodu derati..
|
Hmm, po navedenom mi zvuči kao Age of Pirates (ne znam koji nastavak), no podsjetilo me na Pirates of the Caribbean.
Toga sam se naigral nekaj :D |
Citiraj:
je, age of pirates... sad si me sjetio. a ovu drugu sam taman skinuo "trial" verziju, pa cu isprobati. cini mi se slicno. jedino nemogu grafiku nikako nastimati, nego je izgleda fixno u 4:3 sa default detaljima |
Pirates if the Caribbean
Age of Pirates Age of Sail Monkey Island :D Tropico 2: Pirate Cove Black Buccaneer Pirates of the Burning Sea (ali to je MMO, tako da od tog nista) Drugog se niceg ne mogu sjetit :( |
Pirates of the Carribean FTW
usto ja bih još preporučio Port Royale - 2,3 |
a skidam sada demo od ovog age of pirates 2, da vidim dali to izgleda sta bolje. koliko sam skuzio po recenzijama nije bas dobro prosao zbog nikakvih kontrola. ali nadam se da bar nema bugova kao onaj age of pirates koji sam igrao prije par godina...
a gle, ti si nabrojao sve igre, ali koja je dobra :D Citiraj:
|
Sid Meier's Pirates!
Pirates of the Caribbean |
Citiraj:
|
|
meni je zao sto je Armada of the damned otkazana
to bi mi bio vrh takvih igara |
Probaj sea dogs. :) Stara igra ali je fenomenalna. :)
|
POTC je u biti Sea Dogs 2. Tako da slobodno može preskočiti prvi dio jer nema neke razlike. Osim što ova novija puno bolje izgleda. :D
Koga zanima može posjetiti: http://www.piratesahoy.net (mod za POTC) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:20. |