|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Kuler za klokani Athlon XP-M 2500+???
Pozdrav. Zanima me koji i da li je dovoljan ''obicni'' kuler za klokanje Bartona na 2,6 GHz?? Nesto sam razmisljao da pravim vodeno ali ne znam da li je bas potrebno. Da probam kakav zelmanov kuler? Sta mislite o postavljanju kulera Thermal Rite SLK 948U ??? Maticna bi bila ABIT-ova NF7-SL. Ram Kingmax 466-500 MHz. Hvala. :confused:
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Moj prijedlog je Zalman CNPS7000ACu, kao vrh ponude. Malo ga spilis i eto stane na plocu, a hladi odlicno i tih je.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Zalman je izvrstan, toplo ga preporučam (ja imam ALCU). Ako nemaš jako dobro ventilirano kućište na 2.6GHz (treba mu oko 1.875-1.9V) bi ti se dosta zagrijavao, najbolji omjer zagrijavanja/brzine je 2.5GHz sa ~1.75V. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
a vodeno?? kučne izvedbe
Pa gledajte, razmišljao sam da napravim vodeno ali mi je problem onaj blok što ide na procesor. bojim se da neče biti dovoljno dobar i da ću u prvih 30 sekundi spalit proc. našao sam nešto na netu, neke slike,: pločicu 49x49 izbušikam debljina neka je 7 mm. ja na ''njoj'' napravim rupice ![]() pumpu bi našao neku oko 600-1000l/h hladnjak za vodu bi napravio sam. po prilično velik(pola kučišta). Šta kažete na ovo???
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ni Nikola Tesla ti nije ravan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|