|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Zašto se ruši Vista
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a baš me zanima kako su to izračunali...stvarno me zanima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Propali Amigaš
|
Pa jednostavno...nisi nikad vidio kad se nešto sruši da te windowsi pitaju da li želiš poslati podatke o tome Microsoftu? A Microsoft isto ima par računala kod sebe koji obavljaju najjednostavniji mogući posao...zbrajaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa, ovo za Nevidiu me ne čudi. Pogotovo znaju biti problematični chipset driveri...sinoć sam instalirao Vistu (opet ![]() ![]() Tako da budem ostavio ovako kako je jer radi ok.
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
ja je imam i vista uopče ne može radit stabilno sa 7900 gs više od 7 dana jedanput nvidija i nikad više nevidija ni čipset ni grafika ni da mi je netko pokloni moje mišljenje neču ulazit u raspravu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
ja koristim vistu na 3 kompa kod kuce vec vise od pola godine i mogu ju samo pohvalit... nikad nisam imao nekih rusenja sistema sa bilo kakvim komponentama, a dok se sjetim XP-a i problema, neobjasnjivih rusenja, smrzavanja... pocne me glava bolit (vise nikad na XP :/) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() BTW ja se uopce ne sjecam kad su mi se zadnji puta XP-i srusili. Desi se povremeno da se neka igra zblesira, ali to se uvijek da ubiti u task manageru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ovako je stanje, WORK/C2D ima problema sa ATI driverima, a HTPC/A64 sa nVidia driverima (za Chipset)! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ali zaboravili su staviti da najveći postotak toga izazove korisnik. Imam frenda pred kojim se svaki komp zbloka kad ga on krene koristit. Ista stvar s mobitelima. Svako malo sam kod njega jer mu ne radi pržilica, pa mu se gasi komp, pa ovo, pa ono. Ja dođem, isprobam, sve radi ok, vratim se doma, zove me on opet, ne radi više. Neki ljudi baš imaju sreće
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Mislim da većina onoga na konto nvidije pripada idiotskim čipset driverima i sound driverima za koje je njima i partnerima trebalo jedno pola godine da ih uopće počnu pisati a do tad su nvidia BSOD ovi išli na konto XP drivera koji su kosili vistu di su stigli... @Nex Kad se samo sjetim kolko mi je trebalo da ta natjeram da pređeš na XPe... ![]()
![]() |
#15 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Baš si me sjetil imam i ja dva takva 'stalna' kojima stalno nekaj ne valja s kompom i tehnikom općenito. I zamisli, to su dva brata. Nije da se ne znaju služiti samo malo naprednije stvari im ne idu pa svaki čas nekaj zovu da ne valja. ![]() Ja sam bil protiv Viste al moram uzet u obzir da sam je instaliral još kad je bila stara mjesec dana i dječjim bolestima nije bilo kraja + sam imal smeće od kompa. Sad je situacija paleko bolja (SP1 + novi komp) i za sad ne vidim razlog da radim na XP-u. Začudila me 64-bitna podrška za komponente (ne presjajna al ima je), barem ove moje, + app koje koristim za rad i par igri koje sam probal.
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
meni svako malo izbaci da je disply driver stopped working, zuti usklicnik u donjem desnom kutu... cesce se pojavljuje ako su podesene vise postavke. pojavljuje se i kad je komp ocan i kad je sve default, tako da to nema veze a u crysisu nikad ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
jj... stavi natrag xp. ne šalim se, to je i meni bilo (i oba winsa su originali da ne bi bilo...). pisala bi porukica nvidia driver has stopped responding ili tako nešto... uglavnom koliko sam čita po netu navodno nema rješenja za taj problem pa... ili optimistično čekaj novije drivere iako su 169.25 za 8800gt, izašli prošle godine, zadnji službeni driveri koji naravno ne rade. jbg |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo da ne ostanem samo na rijecima, jucer sam probao win xp SP3 u nadi da ce se poboljsat situacija sto se sranja tice, al nista... nakon par min mi se u cod2 jednostavno ugasi monitor i moram resetirat komp, a ako se ne ugasi monitor onda se smrzne slika na 5-10sec i imam ovakav prizor na monitoru ![]() http://rapidshare.com/files/114187447/screenshots.rar |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|