|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Jack Keane
Evo nečeg novog i za ljubitelje avantura ![]() Skinuo sam demo: http://www.jackkeane.com/index.php?id=7&L=2 odigrao jedan nivo i ne izgleda loše.. Jack Keane is a game clearly inspired by the classic Monkey Island from Lucasarts. Deck 13, the developer of Ankh have borrowed the traditional adventure fare, starring a brave chisel chinned hero (Keane), a hot headed love interest, silly pirates and a bad guy resplendent with camp moustache. Jack's game introduction is less than a happy affair, he starts strapped into a chair in the Big Ben clock tower with two debt collectors intent on getting money he owes. Keane manages to escape their clutches and immediately accepts a mission to help the Queen in her quest to save her precious tea (don't ask!). Keane sets sail in his boat "The Charming Princess" for Tooth Island after picking up one of the Queen's secret agents in Cape Town (a guy called Montomery). It is here that Jack stumbles across a stunning woman called Amanda who is also on her way to Tooth Island, so she joins the crew......
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Izgleda zanimljivo, a i sliči monkey islandu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Odigrao sam dva nivoa i igra je čist ok ![]()
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Koliko ja znam-igra je već izašla, onaj link koji sam stavio je za demo...
![]() |
#7 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Skroz neloša avantura. Zabavna. Pristojna grafika, animacija, glasovi. P.S. Mislim da je već neko otvoril temu na ovu igru.
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=995716
![]() |
![]() |
#9 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Hmmm, ipak nije bila zasebna tema (senilnost je dala maha), tak da je dobro kaj si otvoril temu - avantura je skroz pristojna.
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Nabavih je prije nekih tjedan dana, ok je igra. Nisam je puno igrao, nemam kompa, ali ono malo kaj sam probao me podsjeca na Escape From Monkey Island™, sto nije nimalo lose. Kad sredim komp, nastavljam igrat.
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
jelc pa ti se to poceo igrat u velikom stilu neki godisnji ? btw kad nabavim igru javim vam btw ako vas zanimaju avanture probajte nostredamus the last prophecy cist je okey.. i overclock the history of violence. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
meni se cini dobrim poceo sam igrat samo totalna zbunjloa nemam pojma kaj trebam delat u njemu LOOL morat cu uzet jedno popodne da to skontam... btw sad cu instalirat jack keane da vidimo kaj je to... ![]() jelc nisi nikaj propustil vjeruj mi katastrofa vec 3mj nist ne igra sad iz dosade moram igat onog ocajnog turoka sa onim mutavim likovima u igri koji obozavaju kad ih otusiras sa olovom ![]() ako neko ima neku dobru avanturu slobdodno nek mi se javi! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|