|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Prog. za gledanje i snimanje dvb-t signala
Imam tv-karticu Gigabyte Digital Theater Hybrid TV GC-PTV-TAF. Problem je što je media center ne prepoznaje, progdvb mi se zbloka svaki put, powercinema mi isto ne radi. Pitanje je, koji program (osim gore navedenih) mogu koristit za snimanje i gledanje dvb-t signala? Ostatak konfe je: Athlon64 3200+ DFI LanParty Ultra-D 2x512 mb ddr400 Gainward 6800 gs Win XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
MediaPortal DVBDream DVB Viewer |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
mediaportal mi ne prepoznaje karticu dvbviewer radi dobro ali mi svako malo prekida i šalje ovu poruku upišem username i pass i opet me pita slijedeći put kad upalim nakon nekoliko min gledanja, itd. jeli problem u netočnoom usernameu i passu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
riješio sam taj problem sad se javio drugi problem, čim upalim jedan program vidim ga 2 sekunde i onda se ugasi slika i zvuk, tako na svim programima |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne kužim kako ti Powercinema ne radi?? ProgDVB probaj neku stariju verziju skinuti (meni su radile bolje nego novije), a za Mediaportal ćeš ručno morati mjenjat config fajl (na forumu nađeš upute što i kako).
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
powercinema mi ne nađe nijedan dvbt kanal kad skenira, a progdvb čim ga instaliram i pokrenem dobim onu poruku "ProgDVB hase encountered a problem" send error report don't send tako mi izbaci i na 4.x i 5.x shareware verziji koju skinem s njihove stranice |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
DVBDream je freeware i dobar je.probaj s njime |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
DVB Dream radi odlično, hvala! ![]() Mogu snimit novu sezonu bitangi ou je. ![]()
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vrlo vjerojatno ti je Power Cinema "zauzeo" tuner, pa ga DVB Viewer ne može niti koristiti. Normalna stvar koja se dešava kada imaš više programa za gledanje. EDIT: Probaj pod Transponder list staviti Terrestrial (EUR)
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|