![]() |
Prog. za gledanje i snimanje dvb-t signala
Imam tv-karticu Gigabyte Digital Theater Hybrid TV GC-PTV-TAF.
Problem je što je media center ne prepoznaje, progdvb mi se zbloka svaki put, powercinema mi isto ne radi. Pitanje je, koji program (osim gore navedenih) mogu koristit za snimanje i gledanje dvb-t signala? Ostatak konfe je: Athlon64 3200+ DFI LanParty Ultra-D 2x512 mb ddr400 Gainward 6800 gs Win XP |
MediaPortal
DVBDream DVB Viewer |
mediaportal mi ne prepoznaje karticu
dvbviewer radi dobro ali mi svako malo prekida i šalje ovu poruku http://xs323.xs.to/xs323/08010/screenshotdvbviewer.JPG upišem username i pass i opet me pita slijedeći put kad upalim nakon nekoliko min gledanja, itd. jeli problem u netočnoom usernameu i passu? |
Pa jesi li kupio DVB Viewer PRO?
|
riješio sam taj problem
sad se javio drugi problem, čim upalim jedan program vidim ga 2 sekunde i onda se ugasi slika i zvuk, tako na svim programima |
Ne kužim kako ti Powercinema ne radi?? ProgDVB probaj neku stariju verziju skinuti (meni su radile bolje nego novije), a za Mediaportal ćeš ručno morati mjenjat config fajl (na forumu nađeš upute što i kako).
|
powercinema mi ne nađe nijedan dvbt kanal kad skenira,
a progdvb čim ga instaliram i pokrenem dobim onu poruku "ProgDVB hase encountered a problem" send error report don't send tako mi izbaci i na 4.x i 5.x shareware verziji koju skinem s njihove stranice |
DVBDream je freeware i dobar je.probaj s njime
|
DVB Dream radi odlično, hvala! :chears:
Mogu snimit novu sezonu bitangi ou je. :) |
Evo da ne otvaram novi topic.
Imam DVBViewer Pro (v3.9). Kako da pronađem programe u njemu. Kada idem na scan chanel ne nalazi ništa, dok Power Cinema uredno nađe! Evo slikica! http://pce.hostili.com/images/DVBr0ci_thumb.jpg |
Vrlo vjerojatno ti je Power Cinema "zauzeo" tuner, pa ga DVB Viewer ne može niti koristiti. Normalna stvar koja se dešava kada imaš više programa za gledanje.
EDIT: Probaj pod Transponder list staviti Terrestrial (EUR) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |