|
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Heto, nadjoh: Subject: neispravne dvd przilice 100 komada 100kn, 200 komada 150kn From: mile (msmrekar(tocka)globalnet(tocka)hr) Newsgroups: hr.ponuda.hardver 0919498720
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
to se neisplati mijenjat jer laser kosta vise od przilice...to se ne ugradjuje polovno jer i novu da nabavis treba je znat i moc ustimat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neisplativa zahebancija obzirom da novu pržu sa 2g. garancije možeš dobiti za manje od 200kn.
![]() |
#6 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
da to me je i dalegic mucio.trebao mu je taj laser za mjuzik show ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Misliš napravit onu lampicu za palit stvari jelda ![]()
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
ovako,ja sam rastavio dvd przu (pionerr 115d),novu novcatu i napravio taj laser je da svijetli ko lud ali nekak nisam nijednu sibicu zapalio s tim a sad idem na drugi pothvat,plavi laser iz sony ps3,kod nas je dobavlljiv kao rezervni dio i kosta 320kn sto je po meni mala cjena dok vani plavi laser pointer kosta preko 500 dolara ![]() a laser iz cd uredaja je infracrveni i nije vidljiv golom oku Zadnje izmijenjeno od: shut. 04.05.2008. u 07:30. Razlog: zaboravio napisati nesta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Nope, iz cd-a nece biti ok jer se ne vidi, no mislim da bi se s njim moglo paliti..radi istu stvar kao onaj iz dvd-a..samo ga neces moci vidjeti. Rastavi neki stari koji još radi pa se igraj a kupi si novi.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Za igru i učenje no frx, samo pazite da ne usmjerujete "igračku" u oči jer ako vam se posreći može doći do trajnog oštećenja istih! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|